1 uge tilbage…

I dag er det mandag. Det er ikke den fedeste dag i ugen. Livsglæden stiger i takt med at weekenden nærmer sig. Det er faktum! Jeg vil alligevel forsøge at nyde alle de kommende dage, for de kommer ikke igen. Næste mandag er det tidligt op og ud af døren, for der starter min introduktion kl. 8.

Jeg har begge unger hjemme om mandagen. Mine børn har besværliggjort mine mandags-åbne arme en smule. Alfred vågnede kl. 5 imorges efter en meget urolig nat. Når man er i tøjet og har spist morgenmad inden kl. 6 kan man nå rigtig mange ting. Så jeg fik ordnet en masse praktiske ting plus en gang støvsugning og oprydning, hvilket man på ingen måde kan se nu. Hvorfor overhovedet gøre rent…

Bertil kom ned imorges halv otte, smurt ind i zinksalve. Da jeg spurgte ham, hvad han havde lavet, forklarede han at han havde numsecreme over det hele. Jeg gik op på soveværelset for at se lidt på situationen. Det stod skidt til. Som i rigtig skidt. Der var zinksalve over alt. På alle dyner, puder, sengetæpper, natbord, gulv mm. Great! Det gav anledning til at få vasket sengetøj, hvilket også var på tide.

Alfred er ekstremt morsyg i disse dage, som resultat af vuggestuestart. Han hænger på mig som en igle og ingen andre end mig er god nok. Han er så glad for mig, at han nikkede mig en skalle så blodet sprøjtede ud af mit næsebor. Min tålmodighed kom på prøve, da jeg med tårer i øjnene og blod i ansigtet, satte ham på gulvet for at stoppe papir op i næsen, og han i forsøget på at rejse sig op af mine ben, trak mine svedige joggingbukser ned foran en åbentstående hoveddør og et postbud.

Mandag… Om 4 timer starter putningen af ungerne og jeg må indrømme at jeg glæder mig en lille smule.

Sidste uge i barselsboblen… PAAANNNIIIIKKKK! Jeg skal nå så meget og alligevel finde tid til at slappe helt af. Jeg har lidt huslige projekter jeg godt kunne tænke mig at gøre færdigt. Jeg skal læse anatomi/fysiologi op og indhente lidt viden om demens. Jeg skal se veninder, være sammen med mine børn, besøge naboer i bestyrelses-øjemed og en masse lavpraktiske gøremål og blogge med kaffe i hånden.

Jeg vil bruge de kommende dage på at skrive et par indlæg om de erfaringer jeg er blevet rigere på under min barsel, som bliver kogt ned til do eller don´t -indlæg som andre måske kunne have glæde af 😉

Glædelig mandag.

//Camilla

10 tanker om “1 uge tilbage…”

  1. Da jeg læste det med zinksalven, kom jeg til at tænke på dengang min søn var 4-5 år og havde besøg af en legekammerat. De havde siddet i vores bil og hørt musik, og da de kom ind til os igen, var de smurt TOTALT ind i solcreme.. Vi spurgte om der var kommet noget på bilen, og de kiggede på hinanden og sagde “naaahhjj” mens de rystede på hovedet.
    Da vi kom over til bilen, var den fuldstændigt hvid indeni. Forrude, sideruder, instrumentbræt, sæde, autostole, loft og højtalerne i døren!!
    Det var så gennemført, at vi havde meget svært ved at holde masken 😂😂😂

  2. Du er vist lige så optimistisk med tiden som jeg er. Jeg har bare 2 1/2 uge igen, så jeg burde i teorien kunne nå en stor del af det. I teorien..

  3. Hvornår begyndte du at have dem begge hjemme? Jeg er hjemme i dag med min datter på 2 og lillebror på 2 mdr, og jeg er klar til at skyde mig selv! Så hvornår bliver det sjovt, eller måske bare til at overleve, at have begge hjemme? Vil gerne give min datter en ugentlig fridag, men skal nok lige vente lidt før det starter.

    1. Uha jeg har også haft lyst til at skyde mig selv mange gange når jeg har haft begge hjemme. I dag er et glimrende eksempel. 5 timers søvn efter to dage på nyt job sammenlagt med to kropumulige børn er ikke en fest. Jeg tror faktisk jeg havde den store hjemme en dag om ugen fra den mindste var en måned eller 2, men min hukommelse er på dementstadie (primært pga. søvnmangel), så måske tager jeg fejl. Nogle dage var frygtelige, men jeg synes egentlig vi ret hurtig fandt en god rytme. Jeg tændte for tv’et når jeg skulle ud og putte den mindste og så ringede jeg en del gange del min mand og skreg lidt og så hjalp det lidt på humøret 😉 Derudover allierede jeg mig med en veninde som også havde sine unger hjemme en dag om ugen. Så gik der jo også tid med det. Hvis det er for hårdt synes jeg helt sikkert kortere dage er bedre end en hel fridag. Håber det kunne bruges? PØJ PØJ 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *