10 Billeder du ikke har set på min instagram

10 billeder jeg af forskellige årsager ikke har smidt op på min instagramprofil @CamillaTe.

#SåErDerServeret  #HvadErDet ? #KræftFremkaldende

image

 

 

 

 

 

 

#Milf #DetSødeBarselsliv

barselrocks

 

 

 

 

 

 

#InspireMeHomeDecor #BoBedre #EndDetHer

inspiremehome

 

 

 

 

 

 

#PetitDanone #SeJegFodreMineBørnMedPinkeEnumre

enumre

 

 

 

 

 

 

#BertilsPopCornLagerErFundet #BleSpand #DetErIkkeEnVippModel

blespand

 

 

 

 

 

 

#HygiejnenErITop #IndbyderTilAtLaveMadFraBunden

inspireme

 

 

 

 

 

 

#Overskud #DetSødeBarselsliv #JegFårTics

trææt

 

 

 

 

 

#FlereMændIDetHerTøj(Jeg lagde det faktisk op på instagram men fik en besked fra bagmændende, at billedet blev slettet omgående da det var i strid med en eller anden paragraf om porno…HALLO! Billedet var over alt på de sociale og asociale medier!)

diller

 

 

 

#SådanFårManIKKEenBetonStageUdAfStøbeGlasset #EnGodKasteHåndEllers

image

 

 

 

 

 

 

#SådanSkalEnHjemmelavetBetonStageMuligvisIkkeSeUd

image

 

 

 

 

 

 

//Camilla

5 tanker om “10 Billeder du ikke har set på min instagram”

 1. Hej Camilla!

  Fantastisk! Jeg er vild med dine billeder! Fordi det er modsat instagram stil – dét der er virkeligheden 😀 Jeg foreslå vi starter en bevægelse #virkeligheden på instagram, for jeg tog netop et billede idag, for at vise hvordan vores børneværelse er vendt fuldstændigt på vrangen i løbet af kort tid 😀 Jeg syntes ikke nye mødre skal gå og kigge på glansbilleder og tænke “hvorfor ser der ikke sådan ud hos mig, er det bare mig der ikke er så overskudsagtig som de andre mødre, jeg er bagud” osv. Man skal sku fortælle om det virkelige liv, selvom det ikke altid er lige kønt, og selv om det betyder 0 = null likes på instagram.

  Er du på? 😀

  Knus Ea, fra Oh My Baby Tips <3

  1. Hey Ea!
   Det er lidt sjovt, der har netop været en mindre debat hos nutidensmor om netop dette emne; de perfekte hjem. Nogle brugte sætningen som “Hos os roder der helt vildt, til gengæld har vi et hjem fyldt med kærlighed”. Det provokerede mig egentligt. Jeg er sådan en type der får stress af rod. Jeg roder. Vi roder. Vi sviner og er nasty as f**k til tider. Jeg kan ikke sætte mig i sofaen om aftenen mens gulvet flyder og puderne er kastet op i vindueskarmen. Mit blodtryk trives bedst når her er pænt, ryddeligt, friske blomster og en masse stearinlys 😀 Ikke for instagrams skyld. For min egen 😉 Hvis jeg ser en sød/sjov situation som jeg vil smide på IG, er rod underordnet. Jeg rydder ikke op for instagrams skyld. For de pæne billeders skyld. Tager jeg “bolig billeder” af et eller andet arvemøbel osv. så sørge jeg lige for, at fjerne 10 biler og 3 tomme kaffekrus osv. Det inspirere ikke rigtig 😉 Selvom jeg rydder op et par gange om dagen kommer mit køkken alligevel altid til at ligne en losseplads. Jeg er med på dit hashtag. Jeg synes helt sikkert, at der skal være plads til alle slags billeder. Mangfoldighed og forskellighed! Hvis jeg kunne komme på IG ville jeg tjekke dit rod ud.
   Jeg kunne til gengæld lave et helt blogindlæg om alt det dyre børnetøj instagrammere opfordre hinanden til at købe til deres (i øvrigt fulstændig ligeglade) babyer/børn. Men omvendt handler det om prioriteter, interesser og alt muligt andet. Jeg skal ikke kaste med sten, når jeg selv bor i et glashus. For jeg bruger selv alt for mange penge på ting der i andres øjne er underligt og ligegyldigt 😀
   Mange tak for din kommentar Ea. Det er fedt, når folk lige tager sig tid til det. Ha’ en dejlig aften!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *