Den distræte mor #1

 1. Når din unge har oversvømmet hele badeværelset og råber et eller andet, som du først 10 minutter senere reagerer på. Barnet havde sat sig i badekarret (halv fuld af kold og beskidt badevand fra i aftes) MED tøj på. (Jeg skulle bare lige sætte mig lidt ind i det nye Bloggermoms.dk…)
 2. Når baby har gylpet max ud over sig selv, sit legetøj, sin mor og sin storebrors strømper og først opdage det når næsen kløer og tyk gylp bliver mast op i dine næsebor med din gylpbefængte tommelfinger. (Jeg var upassende optaget af den ældstes puslespil med Kaj & Andrea…til gengæld er jeg blevet immuniseret over for lugten af gylp!)
 3. Når du går ud for at putte den mindste men glemmer ham inde i sofaen. (Jeg var virkelig træt…)
 4. Når du er nødt til at sige til dig selv, at der er telefonfri formiddag for at holde fokus på det der skal ordnes. (Jeg har ikke gjort rent længe…eller tisset…)
 5. Når du glemmer, at give dit barn sikkerhedssele på fordi du har væltet ud og ind af hoveddøren efter madpakker, isskraber, bilnøgler, husnøgler (som ikke er i samme nøglebundt), hue, sut, hagesmæk og endnu en sut. (Heldigvis råbte barnet “Mig har ikke sele pååååååååå…”)
 6. Når du er halvvejs oppe ved vuggestuen  og opdager, at du er kørt afsted i hjemmesko. (Til gengæld er mine hjemmesko ret behagelige…)
 7. Når du er ude for at handle med ungerne og glemmer varerne. (Jeg løb ind efter dem igen!)
 8. Når du fylder badekarret og ikke sætter prop i. (Skide ærgeligt at forlade badeværelset i et kvarter imens karret “fyldes”…)
 9. Når du ikke får tjekket bleen inden barnet puttes og efter skrig og skrål i 30 minutter finder ud af, at barnet ikke kan sove pga. dine fuckups. (Indrømmer at det ikke kun er sket én gang…)
 10. Når du hælder kaffe på barnets havregryn. (Det er tilgengæld kun sket én gang!)

rigtigt træt

distræt

10c1

13 tanker om “Den distræte mor #1”

 1. Er gået på arbejde med sort nederdel med lille og sødt håndaftryk bag på. Hele dagen. Sandsynligvis noget havregryn/bær/yoghurt. Skulle ellers forestille at være den seriøse type..

  1. Haha! Skønt med sådan en lille reminder på ballerne! Man skal ikke tro, at man kan skjule at man er blevet nogens mor! Hvis ikke det ses på de tunge øjenlåg så ses det på ballerne 😀

 2. Åh Gud åh gud… Jeg grinte til jeg endte i et hosteanfald.
  Epic!! Og hjemmeskoene, ja tak, to dage i træk her. Mamma mia…
  3eren er min favorit 😉

  1. Hahaha, 2 dage er ret godt gået 😀 Jeg overvejer at købe sådan nogle gammel-kone sko man kan bruge inde OG ude…. Vi kunne splejse om porto 😀 😀

   1. Et skridt fra at deles om et par jeans som selvfølgelig passer os begge to og som følger os på spændende eventyr

 3. Jeg er helt og aldeles forelsket i din måde at være mor og kvinde. Mest af alt fordi jeg selv har lavet 9 ud af 10 af dine punkter og det bare er så meget sjovere når man opdager man ikke er alene…

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *