10 ting der ikke nødvendigvis er nederen

10c1

 1. En kostplan. Medmindre man ikke kan følge den. Så er den typisk lidt i vejen og fodrer dig med dårlig samvittighed i tæt samarbejde med badevægten af glas.
 2. Tørre rumpe på sit barn efter toiletbesøg.  Med mindre barnet har hård mave for første gang i sit liv, er i panik og man skal smøre ham i numsen med rapsolie og tage sig selv i at sige fuldstændig samme sætninger som en jordemoder.
 3. Samsovning. Med mindre begge børn insisterer på at ligge i midten efter at Per er stået op…
 4. Justin Bieber. Især ikke når en koncertbillet også er en billet væk fra mand og børn i 2 hele dage sammen med to skønne tøser – i KBH. (Sorry Per, men det bliver guld. For mig. )
 5. Efterår. Med mindre man har minus på kontoen og dermed ikke har råd til en ny jakke, lækre støvler og den slags vigtigheder.
 6. Minus på kontoen. Med mindre man ikke har en aftale med banken. Ellers kan det faktisk skærpe sanserne og gøre dig mere modstandsdygtig ude i butikkerne.
 7. At sende en mail til bankrådgiver og bede om forståelse for at Hamborg godt nok var billig, men så billig var den heller ikke. Chanel parfumer, G&T fra minibaren og små vigtige støvletter koster…
 8. Hvide gardiner. Med mindre man selv har syet dem og de er akkurat 2 cm. for korte og trænger til at blive vasket, men ikke kan vaskes fordi de skrumper i vask og syningen formentlig vil gå op, fordi de er syet alt med foden helt i bund på speederen eller hvad den nu hedder.
 9. Hjemmearbejdsdage. Hvis man kan koncentrere sig om det og ikke bruger tid på en blog, har et bjerg af vasketøj der stirre på mig, et gulv der er blevet selvklæbende og et køleskab der ikke længere dufter af friske råvarer….
 10. Mandage. Og nu er der 100,5 timer til det er weekend igen….

 

Ha’ en skøn mandag

//Camilla

Ps. Jeg har forladt min instagramprofil @camillate og er i stedet at finde på @camillahammerbjerre.

3 tanker om “10 ting der ikke nødvendigvis er nederen”

 1. Jeg har ikke læst blogs i nogen tid, og dine tre ulæste har jeg glædet mig til. Endnu kun læst dette ene,men hvor godt.

  Og god tur til koncert.

 2. Justin Bieber kan faktisk være ganske befriende, hvis man (gerne med en pode) danser skabagtigt til Baby, baby, baby, UHHH! Det hitter maks herhjemme. Jeg forstår faktisk ikke hvorfor; jeg har kun drenge?
  Underskud på kontoen, siger du? Pfft… Eller noget… Jeg går ud fra, at der ikke er nogen, der tjekker min konto (*host!*)….

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *