10 ting jeg ikke kan anbefale

 1. At bruge en næsehårstrimmer.
 2. At bruge en næsehårstrimmer med sløve batterier. AV!
 3. At være ærlig, hvis du bruger en næsehårstrimmer.
 4. At bukke sig ned i bruseren for at samle ladyshaveren op fra gulvet, når en 2 årige dreng sidder i badekarret med en plastikgaffel fra ikea.
 5. At kigge sig selv i fra-gulv-til-loft-spejlet når du har misfarvet mormortrusser på, der krampagtigt forsøger, at dække hele bagdelen- og med plettet ammeBH på.
 6. At slå en skid 2 sekunder før politiet banker på bilruden for at se kørekortet.
 7. At køre for stærkt og blive stoppet af politiet.
 8. At løfte sin baby op over ansigtet umiddelbart efter at han er blevet ammet.
 9. At løfte sin baby op over ansigtet umiddelbart efter, at han har gylpet dig i ansigtet, fordi du tænkte, at nu kunne der umuligt være mere i hans mavesæk.
 10. Købe en Joes AMG hos Joe & the Juice som er spækket med finhakket mynteblade og tage ud at handle, hente unge i vuggestue, besøge den lokale legeplads, snakke med genboer og først ved tandbørstningen om aftenen finde ud af, at nogen skulle ha’ nævnt din grønne tandstatus 8 timer tidligere.

pinligt

//Camilla

3 tanker om “10 ting jeg ikke kan anbefale”

 1. Hej Camilla,

  Jeg har just opdaget din blog gennem Blondinemors indlæg, hvor du gæsteblogger. Og hvor er jeg dog bare glad for jeg fandt den!

  Jeg har læst det hele igennem – så grundigt som man nu kan med to aktive unger på 2 og 5, der fiser rundt i hytten – og synes MEGET godt om. Stor fed thumbs up hånd til dig 🙂

  Jeg er vild med din ironi og sarkasmen. Og især indlægget om ‘Parterapi’ siger jeg tak for. Jeg sad og smånikkede hele vejen gennem teksten. Kan alt for godt genkende mig selv i dine skriverier.

  Kærlig hilsen en ny læser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *