50 shades of svær skuffelse

 

50

 

 

 

 

 

 

 

Jeg indrømmer det gerne, jeg er én af de der kvindfolk der kastede mig over triologien om Mr. Grey. Den var pinlig men jeg blev nødt til at læse dem alle tre. I smug. Jeg tror Per var lidt træt af mig, for jeg gik i gang med den første da vi var i sommerhus umiddelbart efter vores bryllup i 2012. Når jeg først får åbnet en bog, lukker jeg den kun for at imødekomme de helt basale behov. Toiletbesøg, at spise og at sove. Det er en forbandelse, men til gengæld får jeg gerne læst 3-4 bøger på en uge. Afhængig af tykkelsen selvfølgelig. Det fede ved at læse bøger er, at ingen instruktør eller scenograf kan blande sig i, hvordan jeg forestiller mig bogens univers. Forfatteren guider mig lidt men jeg kan alligevel selv få lov at sætte mit præg på. I sommerferien slugte jeg alle Lars Keplers bøger om hypnotisøren. Da vi var i sommerhus på Fanø. Heldigvis fik jeg lokket Per med på “Lad os læse hjernen ud”, så vi lå i hver sin ende af sofaen med tæppe, rødvin og stearinlys og læste den halve nat. Dét er da lækkerier! Jeg ELSKER at læse. Siden Alfred er kommet til i efteråret, er det ikke blevet til så meget læsen. Ikke fordi der ikke har været tid, men jeg har svært ved at holde mig vågen. Da det blev offentliggjort, at 50 shades of Grey ville blive filmatiseret tænkte jeg, at det da kunne blive en pinlig affære. Mest for skuespillerne. Men også for dem der ligesom mig, er sindsygt dårlig til at se pinligheder på tv. Der gik i lang tid rygter om, hvem der skulle spille Mr. Grey. Det ene bud var bedre end det andet. Endelig kom den officielle offentliggørelse. Den sexede og maskuline Mr. Grey skulle spilles af…….

grey….ham der! Whaaat? Hvem er han? Jeg forstår det ikke. Jeg ved ikke hvem han er, men det er altså skudt helt ved siden af. Jeg har ikke planer om at se filmen, ikke så meget fordi det blev ham der skulle spille rollen men mere fordi jeg simpelthen synes det er for pinligt. Desuden er min imaginære Christian Grey meget mere lækker end hr. unknowned babyface. Så er det sagt.

Jeg kan ikke afvise, at jeg kunne blive begejstret for ham manden hvis jeg nu tog i biografen. Men min undskyldning for ikke at komme afsted er Alfred. Han skal jo ammes 47 gange.

//Camilla

 

 

En tanke om “50 shades of svær skuffelse”

  1. Jeg er med dig så langt som, at du ikke kan se den pga. marathon-amning (jeg føler med dig <3), men jeg bliver nødt til at sige … Jeg havde det præcis som dig. Jeg var pisseskuffet over valget af begge skuespillere. Hvad f***** var det for noget fesent noget?

    Men se den, det skulle jeg. Gik ind til den så openminded, som en forsmået og småfornærmet husmor nu kunne være. Den overraskede positivt!
    Pudsigt nok skrev jeg et indlæg om netop forventningerne til filmen og ikke mindst hovedrolleindehaverne, når man har læst bøgerne, den anden dag.

    Synes lige du skal læse det, og så re-overveje 😉

    http://www.villa-villekulla.dk/?p=961

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *