Barselsfif #1 Dr. Phil

Jeg må indrømme, at jeg har tilbragt en del timer med amning og Dr. Phil. Philly som jeg kalder ham. Kært barn har som bekendt mange navne. Dr. Phil er ingen undtagelse. Jeg startede ud med at være en ammehjernesucker for hans kloge ord, issen og hele konceptet. Som tiden gik blev jeg mere og mere frustreret. Både over de kloge ord, issen og hele konceptet. En isse er en isse og det kan ingen gøre noget ved, men kan man ikke pudre den så den ikke skinner i rampelyset? Jeg ved det ikke. Sikke alle de formiddage jeg kunne bruge i Phillys selskab. Værst var det når der var et opfølgende afsnit dagen efter. Jeg tror flere af mine veninder har fået en sms : “Jeg skal drikke kaffe med Dr. Phil i morgen, desværre!”. Hvis du på en eller anden måde kan relatere til de 5 nedenstående ting, vil jeg råde dig til at afbryde dit forhold til Philly…

  • Selvom han er psykolog, så er han virkelig ikke særlig god til at være neutral. Han er overhovedet ikke upartisk. Jeg har fået sådan et had/kærlighedsforhold til ham. Han kan være så nedladende overfor de “klienter” han har inde i showet men samtidig er han bare såååå klog, hvilket leder mig videre til
  • Der går Dr. Phil i den når du ses med dine veninder. Du tager dig selv i at sige Phil-phraises og forventer at blive eskorteret ud af stuen af en lille, stivbenet, botoxfyldt Fru Phil.
  • Du begynder at stalke grupper på facebook, for at finde ud af om der er nyt i forskellige tragiske sager, som Dr. Phil har haft i studiet. Du overvejer måske at sende ham en beskeden mail, hvis du som den detektiv du er, finder ny information, som Philly måske kunne bruge til en #2.
  • Der sendes 2 afsnit af Dr. Phil hver formiddag. Det første afsnit er gårdsdagens sidste afsnit. Hvis du ikke kan lade være med at se Dr. Phil så spring det første afsnit over. Det giver ingen mening at sidde og tude til det samme afsnit to dage i streg. Det er spild af tid, følelser og frustration. Er du typen som alligevel sluger begge afsnit råt, hver dag, så sig det til ingen…….
  • Når du overvejer at installere app’en Doctors On Demand selvom du bor i DK og ikke har brug for direkte transmission med amerikanske læger, så skal du bede din kæreste om at opsige Viasat abonnementet, for TV3 er nu blevet til et decideret problem for dig.

Drphil

32b2137d609c473bc7a417144f1a6ee5

//Camilla

3 tanker om “Barselsfif #1 Dr. Phil”

  1. Haha.. 🙂 Ps. Det der direkte nummer til pladsanvisningen skal du vel ikke længere bruge, giver du det videre? Så kan jeg bruge det torsdag hvor de åbner telefonerne (telefonEN?) igen…

  2. Dét er rart (og sjovt) for min klokken pis-om-natten-hjerne, når nu jeg (læs: babyen) alligevel roder rundt. Havde nær glemt gode, gamle Phil! Det er nok meget godt, vi ikke har TV3. Der er ikke rigtigt plads til, at jeg skruer yderligere ned for produktiviteten i denne barsel…

    1. Vi har afmeldt TV3 😉 Når jeg starter på arbejde igen, skal mine formiddage tilbringes i andet selskab end Phillys😉 Jeg har også ligget og læst blogs i nat. Begge børn vågnede 05.30 og jeg ved nu, hvad min formiddag skal gå med …. ZzZZZzzz Hvad med din?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *