Barselsfif #3 Aftensmadskaos

Få nogen til at lave madplan og handle ind for dig….

Da vi fik Alfred for snart 11 måneder siden, besluttede vi os for at bestille Aarstidernes Kvikkasse for at 1)Redde vores parforhold for evindelige diskussioner om aftensmad 2)Slippe for at handle ind og ende med en masse varer i kurven som blev for gamle, fordi intentionen var bedre end overskuddet 3)Få andet til aftensmad end lasagne, pasta, risengrød og rugbrød. Aarstiderne var lækkert, men vi blev bare ikke mætte. Der var lige akkurat de ingredienser der skulle bruges og intet til overs. Det eneste vi har oplevet at stå tilbage med var et fed hvidløg eller lignende. Der var mad til 3 dage, til 3 voksne, hvilket betød, at skulle finde på mad til de resterende 4 dage. Vi droppede Aarstiderne og vendte tilbage til den kedelige lasagne.

Men så en dag kom en veninde på besøg og introducerede mig til Mad Til Døren. Vi bestilte fluks en prøvekasse med aftensmad til 4 personer i 4 dage for 510kr. Det viste sig hurtigt, at konceptet var perfekt for familien Bjerre. Der er mad nok! Nogle dage er der nok til rester. Andre dage er der rigelige mængder af rødbeder, kartofler eller andet som ikke skulle bruges, som vi kan lave aftensmad af, når ugen er omme. Langsomt får man fyldt skabe op med de ingredienser der er i overskud, hvilket betyder, at vi faktisk har mad til 6-7 dage. Det er genialt! De dage, hvor der ikke er rester og når kassens indhold er spist, tager vi en grøddag, inviterer os selv over til mine forældre eller snupper en rugbrød.

Børnene er vilde med maden og det samme er vi. Mad Til Døren er ikke LCHF, Lowcarb, Glutenfri eller palæo, men det er varieret, stort set økologisk og lækkert. Retterne tager typisk 20-45 minutter at tilberede. Man skal, når man alligevel er ude at handle ind til madpakker og morgenmad, købe få ting til retterne. Det drejer sig som regel om cremefraiche, fløde og den slags. (Man får en SMS med indkøbsliste) Det passer os glimrende, for herhjemme er vi laktosefrie, undtagen når jeg går fuldstændig amok hos McDonalds og bestiller mcflurry og milkshake og chilicheesetops on the side….


Her fik vi kylling i fløde/hvidvinsauce og det bedste var ,(ud over maden) at der var vin nok til et glas imens retten simrede;)


Her fik vi lækker efterårssuppe med gulerødder, løg, hvidløg, chili, peberfrugt, røde linser og lidt fløde. Topping var bacon, hakkede peanuts og pære skåret i både og ristet på panden.

DE-LI-KAT !

//Camilla

(Dette indlæg er på ingen måde sponsoreret eller andet. Det er bare ren og skær thumps up herfra med håbet om, at andre travle familier kan få lige så stor glæde af det her koncept som vi har)

2 tanker om “Barselsfif #3 Aftensmadskaos”

  1. Det er som at læse, hvis jeg skulle beskrive vores anbefaling af mad til døren 🙂
    Er vild med det faktum at der er nok til restedag !

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *