Da Mamma Bjerre osede af sex i Løgstør….

Osede og osede, det er måske så meget sagt. Osede af sex er måske også en overdrivelse, men jeg osede i hvert fald af fornyet selvtillid, for jeg var til frisør forleden. Dem der kender mig, ved at jeg ordet “Barselsknold” var noget jeg kastede mit hår op i, lang tid før jeg fik børn. Knolden bestod af én stor, tør dreadlock. En hårbørste er altid væk i en småbørnsfamilie bestående af drenge (!?!), så det er sjældent den går i krig på toppen af mit hoved. IMG_9160.JPG

Jeg har ikke været til rigtig frisør siden 2006, hvor jeg på walk-of-shame måden trippede hjem fra Trøjborg med en permanent og sirligt glattet pandehår. Da jeg troppede op hos min søster 10 min. senere skreg hun af grin over at Wham kom til kaffe…

Ligesom du mister tilliden til lægen der fejlagtigt sætter dig i behandling for KOL, når du i virkeligheden har panikanfald eller ligesom du mister tilliden til underviseren der overbeviser dig om, at du sagtens kan bestå fysik/kemi og alligevel bliver sendt ud fra eksaminationslokalet 5 min. inde i eksamen, så mistede jeg den dag i 2006 tilliden til frisør-folket. Jeg har været forbi en frisør et par gange siden 2006, udelukkende for at rette mit selvklippede pandehår til. Spidser har jeg selv stået for med køkkensaks.

For leden var jeg til frisør, som sagt. Hos Hårdesign Løgstør. En meget fin salon, der for den ikke-frisørsalon kendte kunde, fremstod ekslusiv og rå i indretningen. 3-4 morgenfriske frisører stod klar med en masse lyserøde balloner. De var ikke til mig, de skulle pynte salonen op i anledning af Støt Brysterne-event i Løgstør by. Salonen er ejet af Stine Fælled. En frisør med visioner fornemmede man. De havde mange jern i ilden, mange kunder den lørdag, de drager på kurser og til hår-konkurrencer mv. Her er damerne:

hårdesign løgstør

I lørdags havde jeg fået en tid. Min søster og niece på 9 år tog med. Jeg fik en stor krammer af frisøren der skulle klippe mig. Det var ikke en tilfældig frisør, men min mands niece. Camilla Bjerre hedder hun. Lige som mig. Camilla ringede for mange mange måneder siden, for at høre om jeg kunne være interesseret i at komme forbi frisørsalonen mod et ærligt (uanset udfaldet) indlæg på min blog. Jeg grublede over det i lang tid. Jeg overvejede om det ville koste læsere. Men jeg fandt efter knap 5 måneder ud af, at det alligevel var dumt at takke nej! Jeg havde jo ikke noget at miste, andet end hår. Og det var jeg i fuld gang med på ufrivillig basis pga. graviditer, amning og for lavt stofskifte.

Der var en super god energi i salonen fra morgenstunden, for de var ved at gøre klar til Støt-brysterne-event i byen. Jeg fik en plads foran spejlet og sad der og stirrede på mit hår. Jeg turde ikke rigtig kaste mig ud i en vild frisure og heldigvis kunne Camilla se, hvad der ville klæde mig. Hun synes det ville være en skam at klippe for meget af mit efterhånden lange hår. Det har aldrig rigtigt gidet at vokse sig langt før nu.  Hun er den første frisør nogensinde der har sagt, at mit hår ikke var tyndt! Hun lagde lidt mørke striber i mit hår. Farven var blandede op med noget de kalder Olaplex, som efter sigende skulle genopbygge håret. Det har givet mit hår et mere friskt look, så det ikke ser så tørt ud. Selvom jeg ikke har prøvet striber før og kun har prøvet at farve mit hår én gang derhjemme i håndvasken, med et gråt hår som resultat, var jeg helt tryg i hendes hænder. Da jeg lå i massagestolen og ventede på at farven i håret havde trukket længe nok, foreslog hun at rykke mine øjenbryn af. I hvert fald de hår som trængte til det. Det er første gang i mit liv at jeg har fået plukket øjenbryn og jeg er tilbøjelig til at sige, at jeg hellere vil føde et barn. Sådan næsten. Lidt ligesom da jeg skulle føde Bertil og bad om kejsersnit, måtte jeg kaste håndklædet i ringen og Camilla fandt i stedet et blad frem. Hun farvede dem lidt bagefter. Tænk engang, at der skulle tortur til at indse, at den slags faktisk gjorde det godt for mit udseende og derfor er indstillet på at gøre det igen? Jeg fik en masse lækre produkter i mit hår, men særligt to er jeg svært begejstret for. Jeg endte med at jeg købe dem med hjem. Det ene er en hårpudder (One dust Volume Booster), som er fuldstændig genialt, for at give håret et løft og noget fylde. Flasken ligner en lille parfumeflaske fra gamle dage. Det andet er et produkt (Kerasilk) der gør mit hår lækkert blødt og fremhæver mit naturlige krøl. Det skal bare i håret efter et bad og beskytter det når jeg føntørrer parykken. Det får mit hår til at se sundt ud for første gang længe. Jeg er helt oprigtigt begejstret!

IMG_9130.JPG

Et par timer senere, et smukt hår rigere og en selvtillid der ikke var til at skyde igennem, daffede vi på lidt shopping inden turen gik hjem igen. En super skøn, hyggelig og sjov formiddag!

IMG_9194.JPGIMG_9193.JPGIMG_9191.JPGIMG_9192.JPG

 

Dette er et sponsoreret indlæg. Jeg blev klippet og farvet og fik plukket øjenbryn helt gratis, mod at skrive lidt om min oplevelse hos Hårdesign Løgstør. Hårprodukterne købte jeg selv. Der var 50% så jeg gik lidt amok, og følte mig meget taknemmelig over at min blog har givet mig sådan en mulighed her. Det er ingen hemmelighed, at det er en dyr fornøjelse men med sådan en mavefornemmelse bagefter, vil jeg fremover prioritere mig selv og Camilla-tid – for det var tiltrængt! Virkelig!

//Camilla

6 tanker om “Da Mamma Bjerre osede af sex i Løgstør….”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *