En beskidt jobsamtale #2

Jeg ligger i min søns juniorseng og smiler lidt nervøst. Nervøst fordi jeg ikke ved, om jeg kan tillade mig at råbe HURRA eller om jeg skal vente…. Jeg fik opringningen! Jeg fik jobbet! De kunne se igennem fingrene med det fedtede hår, mine beskidte bukser og sko, min dreadlock og de svedige sætninger jeg fik slynget ud (det var dog ikke noget de pointerede vil jeg lige sige). Min måske nye arbejdsgiver skal indhente referencer fra min sidste arbejdsplads. Min sidste arbejdsplads, blev jo som nogen ved, et kort bekendtskab da jeg blev gravid. Senere fik jeg bækkenløsning, som jeg slet ikke kendte til under min første graviditet. Jeg tilbragte en del tid på toilettet på Skejby sygehus med hovedet i kummen indtil bækkenløsningen tog over. Jeg shinede ikke – lad os sige det sådan.

Nuvel, jeg kan ikke forestille mig, at min tidligere arbejdsplads skulle advarer min potentielle nye arbejdsplads mod at ansætte mig.

Tak for jeres krydsede fingre! Jeg vil råbe et lille hurra! og vente med at fejre det, til jeg bliver ringet op imorgen eller fredag med det endelige svar.

image

//Camilla

10 tanker om “En beskidt jobsamtale #2”

  1. Åhr… hvor er det dejligt.

    Det er sådan noget jeg (som også er jobsøgende) gerne vil læse, læse at det at gå til en jobsamtale rent faktisk kan føre til andet end afslag.

    Håber at alt glider glat og der snart kommer en kontrakt.

  2. Tillykke med jobbet! Du må jo have en fantastisk personlighed, når du kan lande jobbet med beskidt tøj, fedtet hår og skæve svar på spørgsmålene. De ville jo være blevet helt overstrålet, hvis du også havde taget dig formidabelt ud. 😀

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *