Forelsket i Hamborg

Jetzt sind wir wieder in Dänemark. Ich habe so viel Deutsch am Wochenende gesprochen… 


Ej det’ gas. Alle der kender mig ved, at jeg var og er en dør til tysk. Google translate hjalp mig til at fremstå lidt overlegent. 

Men vi er altså tilbage i Aarhus. Tilbage til bjerge af vasketøj, beskidte gulve, sure børn der ikke vil sove og madpakkeræset. Men det gode er, at overskuddet trods alt er en lille smule større, når man ikke har set sine børn i næsten 3 dage. De har haft det så godt hos deres bedsteforældre, at den mindste græd da morfar vinkede farvel. Den store løb direkte over til naboen, efter at vi havde forkælet dem med LEGO og snolder fra Otto Duborg. 


Hamborg er en undervurderet storby. Jeg er lidt uforstående overfor det faktum, at jeg i en alder af knap 32 år aldrig har tænkt på at tage til Hamborg før. Vi er forelsket i Hamborg. 

Kun 3,5 times kørsel fra Aarhus. Hvis der altså ikke er fredagstrafik og vejarbejde som forlænger køretiden med ca.3 timer oveni. Vi boede helt centralt, lige over for gaden, hvor Gucci, Chanel, Louis Vuiton, bvlgari og mange andre butikker hørte til.

Vi var ikke ude at se en masse, andet en strøget som kilometer langt, Hafen City, som er et hyggeligt havnemiljø fyldt med caféer og gadekunstnere. Vi sov ikke engang længe, men vi sov til vi vågnede af os selv. Vi spiste på lækre caféer langs smukke kanaler og drak vin på fortovscaféer og studerede den ene dyre bil efter den anden, mangfoldighed og lokal musikfestival. 

Vi var lykkelige for, at vores grimme Skoda var parkeret under Hamborgs gader, for folk kører ikke i andet end Bentley, Audi, Porsche, BMW, Jaguar og den slags. At det kostede 52 € at gemme bilen væk i weekenden opvejede skammen😉

Det der med tosomhed er helt sikkert noget vi vil dyrke lidt mere af. Og gerne i Hamborg igen. Vi spiste bagels og drak latte om morgenen, shoppede amok, drak og spiste godt – flere gange om dagen og der blev da også tid til en tur i badekar op til flere gange. Med og uden en latterlig dyr G&T fra hotelværelsets minibar.


Så ja, jeg fik kastet mit store legeme i badekarret og blev opløst af 50 grader varmt vand og en hel del allergifremkaldende sæber. Det var lækkert! Vi fik sludret som vi sjældent har tid til og nød hinandens selskab i fulde drag. 


Forelsket i Hamborg og forelsket i min mand. Det har været en guld-weekend som jeg aldrig vil glemme.


//Camilla

3 tanker om “Forelsket i Hamborg”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *