Fra overskud til underskud

Jeg har flere gange fortalt jer, hvor nem den altid fredelige Alfred var. Jeg har skrevet om den perfekte dag på barsel http://camillate.dk/haters-gonna-hate/  Jeg jinxede det. Sådan godt og grundigt. Den sidste måned på barsel har været præget af underskud af overskud. Til at starte med bagte jeg en del. Boller og den slags. Ikke bare hurtige hvide boller. De sundere slags. Der blev ofte bagt pandekager til Bertil kom hjem fra vuggestue. Det blev senere afløst af brødblandinger der bare skulle have lidt vand. Nu er vi tilbage til “Out of bread” tilstande herhjemme og det er et sikkert tegn på, at hvedebrødsdagene er ovre.

Alfred sover få timer ad gangen om natten. Han er en sulten dreng og har derudover lært, at lave pruttelyde med læberne. Han er særligt betaget af sin nyerhvervede kundskab imellem kl 24.00 og 04.00. Man skulle tro, at han havde lyst til, at sove et par sammenhængende timer om dagen. Det har han ikke. Hvis han har sovet 2 timer har jeg tilgengæld været ude ved ham mellem 4 og 27 gange. Han SKRIGER som var han blevet stukket en flad af sin storebror. I skrivende stund sidder der et styk baby der efter 40 minutters lur føler sig frisk. I 20 min.,  for snart kommer han i tanke om, at han nok alligevel ikke var så frisk. Men sove vil han ikke.

Amningen kører ikke længere på skinner… Han er umættelig og hvor fantastiske kvindebryster end er, så kan de altså ikke følge med. Han spiser hyppigere end før og moderen her, er ved at få seriøst lange og slatne mælkekartoner.

Jeg nægter at acceptere, at min fantastiske barsel har set sine sidste pakker frisk gær, strikkepinde, ro og tid til bloggen og spontanitet. Jeg har ringet til kiropraktoren igen! På mandag ophører denne lange måneds latterlige sovemønster for Alfreds vedkommende. Punktum Alfred!

skygge

//Camilla

 

12 tanker om “Fra overskud til underskud”

 1. Det er fuldstændig det samme herhjemme (bortset fra at jeg aldrig har bagt, måske til nøds en brødblanding)
  Men Emma sover Max en time ad gangen om dagen og er ellers bare træt og tvær hele tiden, om natten vågner hun ofte. Hun er heller ikke til at mætte og Ja min patter er fandme lange!!

  1. Hvad sker der for det? Det må være en epidemi! Jeg beder til, at nogen finder en vaccine 😉 Hvis kiropraktor ikke hjælper, tvangsindlægger jeg ham på en søvnklinik…….. Pøj pøj med lækre Emma!

 2. God bedring med ham. Skriver du ikke en opdate om kiropraktor virker?
  Flot blog – Kan rigtig godt lide designet!
  Hilsen Mille

  1. Hej Mille. Tak! Fedt at du har lagt mærke til designet. Jeg har netop siddet og snakket om, hvor glad jeg er for at det er enkelt og overskueligt. Jo jeg skriver en update, og jeg håber at den er positiv 😉

 3. Tigerspring? Jeg synes sådanne ting gik meget i perioder med min pige, så det skal nok blive bedre igen, og så værre og så bedre, hehe 🙂

  1. Ifølge app’en er det først om 2 uger. Så har jeg lidt at glæde mig til 😉 Jeg synes nu mere det virker som om han har ondt. Sikke alle de bekymringer 🙂 Ha en dejlig aften.

 4. Oplevede fuldstændigt det samme med Pauline indtil hun fik supplerende flaske da hun var 1 1/2 måned så sov hun igennem

  1. Skønt at det hjalp hende! Alfred får flaske 1-2 gange om dagen, afhængig af hvor sulten han er. Han får altid flaske til natten. 180 ml. Men han kan sagtens vågne 3 timer senere og være sulten igen 🙂 De kære (men svære) små 😉

 5. Åh, det er et mareridt, når de babyer ikke vil samarbejde. Jeg håber det hjælper med kiropraktor igen. Herhjemme hjalp kranio-sakral terapi også rigtig godt på kolikbaby.

  Jeg er også vild med det nye design 🙂 Har du selv sat det op?

  1. Tak Jeanette! Bloggen har (hvad jeg ved af) ikke ændret udseende, men jeg mener, at temaet hedder fifteen. Ungdommeligt navn- jeg hoppede i med begge med

 6. Camilla har du fået tjekket hans øre? Anton sov kun 2 gange om dagen af 40 min og max 2 sammenhængende timer om natten. Det viste sig at han havde knaldhamrende ondt i ørene. Det hjalp på søvnen da det blev opdaget 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *