Fredag for voksne

Jeg vågnede imorges (fordi mine børn vækkede mig) og tænkte: Så er det denondelynemig fredag! Jeg havde endnu engang stukket en finger ind i min mindste drengs fyldte ble sent i aftes, for at tjekke om aftenens uroligheder i tremmesengen kunne skyldes det samme som for et par dage siden. Jeg ved ikke hvad der er med drengene i familien Bjerre, men forstoppelse har de aldrig lidt af. Natten har trods alt været god ved mig. Jeg har faktisk sovet uforstyrret fra 23-05… Det er blevet fejret med et morgentilbud fra føtexbageren, kun til mig. Jeg har pt. et abnormt glutenchok going on i min krop og et blodsukker der vil sprænge ethvert måleapparat. De første to kopper kaffe er kørt ned imens de var varme, og jeg smiler ved tanken om, at mine børn passes af de mest kompetente pædagoger alt imens jeg forkæler mit helbred med tandsmør, hvide rundstykker og stærk kaffe.

Det er fredag! Jeg er virkelig voksen!

Jeg er gift. Jeg fylder 31 lige om hjørnet. Jeg har to børn. Jeg skal ikke have flere børn. Jeg har fået en fast stilling som sygeplejerske. Jeg har en klam skoda Fabia der ligesom så meget andet i mit liv, fremstår pæn og præsentabel udenpå men noget værre svineri indvendigt. Jeg har gæld. Rigtig meget gæld. Jeg har et hus, hvor samme princip som bilen gør sig gældende og så alligevel ikke. Vi drukner i ukrudt, højt græs, vinduerne har vi ikke kunnet se ud af siden sommeren 2013, skraldespanden er sygdomsfremkaldende ved mindste berøring, blespanden er som altid overfyldt, køkkenvasken svømmer i pres-selv-juice-frugtkød, æggeskaller og tomme mælkekartoner. Men huset er pænt, hvidkalket og bortset fra ukrudt og svineri indvendig er det intet mindre end et fuldstændig fantastisk hjem min søde Murer og hans kammerater og vores familie har hjulpet os med at få gennemrenoveret.

Det er fredag! Og jeg er voksen! Sådan rigtig voksen. Jeg har jo Villa, Vilde børn, Voksen Mand, Volvoagtig Skoda men ingen hund. Jeg synes ikke idéen er dårlig. Men hunde sover heller ikke om natten når de er hvalpe og de skal skide om natten. Det ville være selvmord at købe en hund.

Jeg er mega voksen! Jeg er blevet medlem af landsbyens bestyrelse. Det er voksent. Jeg har været til mit første bestyrelsesmøde. Fraset al den kål jeg spiste til aftensmad 2 timer før mødet, ja så gik det godt. Selvom jeg svedte tran og måtte sidde ganske stille og med sammenpresset baller, så var det en rigtig hyggelig og lærerig aften. Kastedborgere er noget for sig. På den gode måde. De brænder for at gøre en forskel her i byen og jeg glæder mig til at bidrage.

Det er fredag! Og jeg er voksen! Jeg har en stofskiftesygdom! Sådan en som gør mig mere træt end normalt. Sådan en der kræver medicin. Sådan noget medicin jeg har doseret og givet patienter der som regel var over 70. Det er min efterfødsels-bitch. Måske stabiliserer det sig så jeg kan slippe for medicin. Måske gør det ikke. Living on the edge 😉

Jeg er voksen for min fredag ser sådan her ud: Alene med børnene imens Mureren moonwalker igennem Jomfru Anegade med hans kammerater under armen og sover på hotel. Før børn stod den på fredagsbar, altanbrandert med sygeplejeveninderne, koncerter, et pizzaslice og en masse søvn. I dag står den på oprydning, gulvvask under ungernes triptrap stole, tøjvask, kålrester til aftensmad, Lego-filmen for 53. gang, et enkelt glas rødvin med min søster, hvis ikke festen på hendes studie i går har slået hende helt ud, og tidligt iseng for at indhente massiv søvnmangel, som den sidste uge har budt mig.

Det er fredag! Mine fredage er ikke så ungdommelige som for 4 år siden. Men jeg er tilfreds. Jeg elsker nemlig det kaos jeg befinder mig i, jeg elsker de mennesker jeg er omgivet af og alt er super duper (Som Emmet i Legofilmen synger).

Det er fredag og jeg håber du får en skøn én af slagsen.

//Camilla

IMG_8949.JPG

FACEBOOK: Hvis du vil have info om nye blogindlæg mm. så klik HER og følg med.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *