Græsenke med græsallergi

Shit! Jeg er en presset kone! Imorgen tidlig drager manden på arbejde og kommer først hjem fredag aften… Det plejer jo at gå. Det ved jeg godt. Men jeg bliver alligevel lidt stresset. Det er fordi, Alfred endnu ikke har vidst mig en normal ble og derfor ser det ikke ud til at han kan komme i vuggestue imorgen. Bertil har vel i princippet børneorm indtil den der 36 dages kur er slut, hvilket betyder en masse kogevask af underhylere, sengetøj og de bare næver noget tid endnu. Så er der lige aftensmad og putning. Det er bare lidt nemmere når man er to. Faktum. Punktum.

Jeg må i Rema imorgen tidlig og købe rødvin! Altså til torsdag og fredag aften…..

Jeg får til gengæld en overvældende følelse af taknemmelighed over, at min mand er helt med på, at jeg arbejder ren aftenvagt 28 timer om ugen. Nogle uger er jeg meget hjemme og andre er jeg en del på arbejde. I de uger står han alene i ulvetimen med to vanvittige ulveunger med lunger så store som en T-Rex og øjne så svære at lukke, som på en mand født uden øjenlåg. Held og lykke til Mureren. Jeg havde ikke været særlig begejstret for den fordeling, hvis jeg var ham😉❤️

Jeg er næsten færdig med mine 4 ugers introduktion og på mandag går det sådan for alvor løs. Så er jeg “alene”. Heldigvis er der så mange søde ansatte på min nye arbejdsplads.  Jeg er overvældet over, hvor mange søde kommentarer jeg har fået og hvor åbne og imødekommende de er. Taknemmelighed! Nu skal der bare lige repeteres en masse anatomi/fysiologi og medicin. Barselsboblen slog en del vigtige hjerneceller ud af kurs, så der skal skabes plads derinde til lagring af viden der erstatter viden om amning, modermælkserstatning, lure, bleskift, DR.Phil, The Kardashians og konsekvenser af seriøs søvnunderskud i 3 år.

I’m on it!

//CamillaTe


Bertil lukker hullerne i muldvarpeskud, så de ikke kommer op og spiser de kastanjer han skal finde…

2 tanker om “Græsenke med græsallergi”

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *