Haters gonna hate

Den perfekte dag

Jeg er virkelig blevet den mor som jeg under min første barsel, havde MEGET svært ved, at være sammen med. Faktisk magtede jeg dem ikke. Dem og deres udhvilede øjenlåg og deres perfekte babyer, som sov imens mødrene gik i bad, barberede ben OG armhuler, lavede lækre frokoster, gik ture med deres barnevogne, hvori deres barnevognsglade babyer lå og SOV…. Min unge gad ingenting. Han skreg bare. Han sov aldrig. Jeg sov aldrig. Jeg skreg bare.

Den perfekte dag fandt sted igår. Jeg stod op relativt tidligt. Kl. 7.45. Huuuuha jeg var træt efter en aften/nat med 3 amninger. Jeg kunne næsten ikke komme ud af sengen. Tunge skridt efter mange timers søvn. Alfred hyggede sig imens jeg nød min VARME morgenkaffe. Jeg kom i tøjet. Inklusiv makeup! Smed Alfred i barnevognen og gik lige en 4 km rute med Mads og Monopolet podcast i ørerne. Jeg gik og grinede højlydt over de skønne diskussioner og dilemmaer. Hahaha! Et rådyr eller 2 sprang rundt på marken. Hov! 4 rødkælke sang på en gren beklædt med krystallignende rimfrost. Stilheden på landet. Idyl. Hjemme igen. Alfred fortsatte sin lur. Jeg gik ind og lavede mig en lækker frokost. Strikkede lidt. Instagrammede lidt. Kaffede den en del. Og sådan hyggede jeg i 3 timer. Alfred vågnede og lidt senere tog han sig en skraber på 3 timer igen. Hvad skulle jeg næsten give mig til. Jeg fik bagt en instagram-kage. De der nutellastjerner. Den sidste lur var kun på 1 time. Jeg spiste DIY wok med min mand. I tosomheden. Stilhed. Bertil kom hjem fra sin mormor og morfar kl. 20.30. Putteklar. Per gik kort efter op for at putte Bertil og jeg lagde mig op i vores seng for at putte Alfred. Det tog ikke 5 minutter før begge unger sov. Vi så en film. En god film.

Idag ser lidt anerledes ud. Men hvad, jeg har glatbarberede ben og armhuler som en barnenumse.

God weekend fra en udhvilet og glatbarberet mor!

camogalfie

 

//Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *