Hvis jeg var alenemor…

Til jer der ikke fik læst mit indlæg ovre hos den søde Karoline  så kommer det her. Karoline er alenemor til en skøn pige. Karoline spurgte mig, om jeg ville skrible lidt om mine tanker om det at være alenemor., velvidende at jeg er gift og bor med faderen til mine unger. Jeg har skrevet en liste med 10 punkter. What a surprise 😉

Selvom jeg har fået begge mine børn med min Murer, har jeg alligevel smagt lidt på tilværelsen som alenemor til et stk. ikke-sovende, kolikramt skrigunge, da vi fik vores første barn. Vi købte nemlig hus et par måneder efter fødslen. Sådan et hus man ikke kunne bo i før nogen havde svunget en tryllestav. Den tryllestav stod manden for at svinge og det tog 3 måneder før huset var klar til, at vi kunne flytte ind. Derefter gik der yderligere et års tid med husprojekt efter fyraften og i samtlige weekender. Jeg var alene hver dag i, hvad der i min verden føles som, en uendelighed.

Hvis jeg var alenemor ville jeg:

1. Sætte mig til at tude midt på stuegulvet og aldrig stoppe.

2. Trøstespise hver dag, hele tiden, fra morgen til aften.

3. Hyre en Nanny eller en fræk Manny til at hjælpe til, koste hvad det koste vil.

4. Have evig og bundløs gæld (ligesom nu, bare lidt værre)

5. Flytte hjem til mine forældre med begge børn. Uanset om de ville det eller ej.

6. Hyre en pæn og ung gartner til at slå min græsplane og klippe min hæk og putte børnene når han nu alligevel var i haven…

7. Hyre en kok til at lave mad til min fryser, så der var hurtige færdigretter til de første 10 år af børnenes liv. Han gjorde gerne hele huset rent bagefter, af medlidenhed, fordi han kunne se mig sidde midt på stuegulvet og hulke.

8. Flytte mine børn i en institution med madordning.

9. Starte til krisepsykolog.

10. Få bevilget hjemmehjælp til personlig hygiejne og vasketøj, trods min unge alder, pga. nedadgående kritisk egenomsorgssvigt.

//Camilla

Find mig på Facebook: HER

Find mig på Bloglovin: Her

Find mig på Instagram: HER

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *