Mandagslykke

Ja den var ny! Mandag og lykke hænger normalvis ikke sammen i min verden, men idag var en god dag. Selvom natten var det rene lort, med vågen skrigende baby i mange timer, så var det alligevel en dejlig morgen. Manden blev hjemme med sygt barn og sygt barns storebror, eftersom storebror heller ikke fik meget søvn i nat pga. skrigende baby. Jeg skulle altså kun gøre mig selv færdig inden jeg skulle ud af døren. Jeg fik spist morgenmad før formiddagstid for første gang i et år tror jeg. Jeg lavede mig en god kop kaffe og kyssede mine drenge farvel og nød den varme kaffe i bilen på vej til job. Med solskin lige i mandagsfjæset.

Perfekt!

En skøn og lærerig dag på job, hvor jeg endnu engang har mødt en afd. med søde kollegaer og herlige beboere. Hvor hjernen bliver brugt på, at formulere voksensnak i korrespondencer til læger og den slags. Det gik nogenlunde. Jeg lavede ingen hjemmelavede ord i et ynkeligt forsøg på, at skjule en ammehjerne med hjemmelavede ord som “knoklersk” som jeg jo fik fyret af til jobsamtalen.

Da jeg kom hjem fra arbejde skinnede solen stadig. Manden havde haft en god men hård dag med ungerne, for der er jo faktisk rigtig meget at se til når man er alene med to børn på under 3,5 år.  Et par anerkendende ord blev sendt min vej, hvilket jeg lappede i mig, for jeg har haft ungerne hjemme hver mandag eller fredag siden Alfred blev født.

Nu skal vi lige have overbevist den mindste om, at han skal lukke sine øjne, så vi kan kaste vores fedtede fingre ned i en skål med Chips og dip, inden det igen er sengetid og hænderne foldes, med ønsket om en nådig og barmhjertig nat hos familien Bjerre.

//Camilla

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *