Mandagsmood og fund af rygrad

Fundet er så meget sagt. Men jeg er ved at lægge an til at gro en seriøs rygrad. Tror jeg!

Træt træt træt! Det beskriver mig fint idag. Jeg afleverede børnene i nattrøje, joggingbukser og røde gummistøvler. Og med den obligatoriske mascara under øjnene.

Jeg er træt af alt det jeg ikke når. Alt lige fra gulvvask som jeg har udskudt i ugevis til nedfaldsblade i haven, som formentlig får lov at ligge til de er i fuld gang med forrådnelsesfasen. Børnenes værelse ligner ikke længere et børneværelse men en skræmmekampagne for førstegangsforældre med fokus på “Sådan her brækker dit barn sine ben” eller ” Den sikre vej til kvælning”. Der er små dippedutter over alt på gulvet, legetøj, strømper, borde og stole der ligger ned, tæpper, puder, dyner og bamser over alt, nedrullede gardiner, hvoraf det ene røg ned forleden i forsøget på at lukke dagslys ind, edderkopper i alle hjørner og planter der ikke har set dagslys og vand i alt alt for mange dage. I et forsøg på, at bane vej hen til Bertils seng, fik jeg et playmobil plastik-spyd ind i pulsåren (eller lige ved siden af) på mit håndled. Nu skal der også vaskes gulv…

Vasketøjet hober sig op. Ikke det beskidte, men det rene. Det er ingen sag at kaste en vask i maskinen, men fuck et arbejde, at lægge det sammen igen. Især når mine drenge elsker at kaste rundt med sammenfoldet vasketøj og moren er for træt til at sige nej! Suk!

Støvsugning i stue og køkken får jeg gjort. Det er jeg nødt til, for Alfred får så dårlig mave af alt for gammelt mad på gulvet. I morges fandt han et ultra gammelt æble bag legekassen i stuen…

Jeg har for nylig gjort badeværelset rent. Det er bare overhovedet ikke til at se nu. Der er håndklæder, tøj i alle størrelser på alle kvadratmeter af vores klinkegulv, badekars-legesager over alt, beskidte bleer på gulvet i hjørnet ved siden af toilettet, og en masse skægstubbe rundt omkring i håndvasken. Bertil tisser nogle gange op over toiletbrættet selvom han sidder ned, men sådan er det jo, når man ikke kan sidde stille i bare 20 sekunder. Alfred har været i toiletpapirsrullen, så der er papir over alt – også sådan noget der har været i munden. Resten af rullen er kastet ned i toilettet sammen med en body og en tandbørste…

Opvaskemaskinen bliver sådan helt seriøst tømt 3 gange om dagen, på en fridag. Vi bruger vanvittigt meget service i timen. Ovnen er brun og nasty indvendig og maden dufter ikke sådan synderligt skønt, når det varmt og veltilberedt kommer ud af ovnen. Dækkeservietterne er efterhånden så uhygiejniske, at det er sundhedsskadeligt at dække bord med dem. Filt-dækkeservietter i en børnefamilie skal man holde sig fra. -Sagde jeg og smed alle 8 ud i skraldespanden 2 dage før min søster fortalte, at de kan komme i vaskemaskinen og bliver pæne som nye….. 

Det er mandag. Det er gråvejr. Det fodre ikke mit trætte legeme med fornyet energi. Jeg smidt mig i min seng og venter på, at kl. bliver tid til aftenvagt. 

MEN! Jeg har besluttet mig for, at det er slut med slik, kage, bolcher og sodavand i hverdage, så jeg står overfor en seriøs udfordring. Jeg har kværnet en halv rulle mariekiks imorges, før jeg nåede at tænke mig om. Så det er altså noget med, at holde hænderne i lommen og munden lukket. Ellers går det galt. Jeg mangler 4-6 kg der skal væk. Men jeg har besluttet at det ikke bliver med hjælp udefra. Ingen kur, ingen trendy diæt. Bare almindelig sund fornuft, lidt motion hvis jeg kan sparke mig selv igang og mere vand frem for sukker/koffeinholdige drikke. Det er tid til en rygrad, at slippe af med mit lave stofskifte og forebygge den der familiære diabetes som snart banker på hoveddøren 🙈

Jeg vil have mere energi, højere stofskifte og en stram røv! Punktum! 

Vi løbes ved…. 

  //Camilla 

8 tanker om “Mandagsmood og fund af rygrad”

  1. Der fik du så lige beskrevet vores hus ned til mindste detalje.. 😷😱🆘🚱 mangler egentlig bare de grydelapper, som kan stå af sig selv fordi de lidt for mange gange har været nede og vende i det varme og veltilberedte mad, når det skulle ud af den brune og nasty ovn 😄😄

    1. ÅÅÅÅÅH ja – grydelapperne! Det kunne være interessant at få taget en prøve af dem og få skidtet analyseret….. Jeg tror huset ville blive bundet ind i afspærringstape prompte😂

  2. Det er lige det jeg har brug for! Og jeg begyndte i mandags, men har allerede drukket en liter cola i ugens løb… Altså på to dage. Til gengæld har jeg ikke spist hverken slik eller chokolade (pålægschokolade er pt uden for kategori), så LIDT fremgang er der… Jeg satser på at finde motivationen herinde😊

      1. Jeg var god i halvandet døgn… Godt det er mandag igen i morgen! (Siger hun mens hun spiser en bolle med pålægschokolade og smør – fuldkornsbolle, men til gengæld pålægschokoladen fra Toms der er meget tyk)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *