Min første gæst på bloggen

Jeg har spurgt et par damer om de ville komme på besøg her på min blog, for at udfylde den stilhed der fylder min blog, imens jeg forsøger at lande godt og sikkert uden for barselsboblen. Trine er min aller første gæst og det er jeg glad for. Trine er nemlig en skøn pige, som jeg har haft fornøjelsen af at drikke rødvin med. Jeg kender Trine fordi hun er gift med en ret sød Mads. Og Mads hang ud med min mand i de gode gamle dage. Udover Mads har hun 2 skønne piger og en blog Vebsen.dk. Her fortæller Trine om sin hverdag med familien, børnemode, rabatter og så går hun selv klædt på en måde der får min til at gå walk-of-shame når jeg traver rundt i min mands alt for stramme joggingbukser midt på dagen. Trine er LÆKKER! Håber I synes om Trines herlige indlæg.

 

Camilla har spurgt, om jeg vil komme på besøg her på bloggen. Og da jeg er fan af Camillate, og Camilla i egen person, så er det selvfølgelig et stort ja tak herfra. Jeg har tænkt mig at benytte lejligheden, til at ytre mig lidt om nogle ting som jeg går og undre mig over.

I den seneste tid har Martin DF Henriksens ansigt (fjæs om man vil), været nærmest uungåetligt at støde på i medierne. Særligt mit tv synes at give den mand lige lovligt meget taletid. Anyway… Så har det undret mig, at der virkelig er noget over ham, som vækker rare minder i mig. Jeg har det virkelig som om at den mand har haft betydning for mig, på et tidligere tidspunkt i mit liv. Og da det UMULIGT kan være vores politiske holdninger som kan have ført vores veje sammen, så har jeg undret mig. Meget! Men lige pludseligt går det op for mig, at han jo er en af karakterene fra mine Disney barndoms minders, onde storebror. Tø-hø…. Tak fordi du alligevel kan få en rar følelse frem i mig, blandt alle de kvalmende som desværre rammer mig når du åbner munden Martin Henriksen.

IMG_9041.JPG

Man kan jo ikke nævne DF, uden at komme ind på “de farlige flygtinge”, som strømmer hertil for at tage vores land fra os. (Zzzzzz…) Og nu vi er ved emnet, så er da også en ting som jeg undre mig meget over, særligt hver gang jeg læser en debat, eller kommentarerne i en eller anden artikel på facebook, omhandlende selv samme emne. Det undrer mig virkelig meget, at kommentare som fx; “De skal bare hjem til hvor de kommer fra!”, eller endnu bedre; “U´mæ dem!”, og sidst men absolut ikke mindst i denne sammenhæng;”Danmark for danskere!” , her i 2015 ikke snart er ved at være lidt umoderne? Altså jeg mener bare, alle har i dag behov for at bruge vores fantastiske ytringsfrihed, og nogle er egentlig ret ligeglade med hvad de fyrer af, for hey; “Jeg har ytringsfrihed”. Og derfor er det klart som kurvand, at man jo selvfølgelig er frit stillet til at pisse folk i ansigtet, sparke dem verbalt i ryggen, og blande sig ALT! Det må man jo godt. Hmm…. Men det var dog et sidespring. Man må sku da i 2015, kunne finde på noget lidt mere “klogt” at sige? Noget med bare lidt indhold, og noget som er bare lidt mindre ucharmerende og uvidende?IMG_9043.JPG

Så må det vist også være nok for i dag med det emne…

Noget som jeg virkelig undre mig over, og til dagligt både er imponeret over, men også græder snot over, er koppens evne til at ældes på!!! En rund fødselsdag, og et barn mere til samlingen; BUM! To dybe kløfter har placeret sig midt i panden på mig… Det er sku da i sig selv ret imponerende, og mega sørgeligt på samme tid.

Jeg går med en lille iværksætter i maven, og arbejder på at opfylde en drøm som jeg fik da jeg var ret ung. Men jeg undre mig virkelig over, hvorfor det skal være så skide svært at tage det skridt. Det er da beundringsværdigt, at så snart den hedder selvstændig, og ikke fast løn, fast ferie mm., at så skal man straks begynde at betvivle sig selv og sine skills? Det har i hvert fald været medvirkende til, at min drøm er blevet udsat i mange år. Måske skulle jeg bare nå en vis alder, og få kløfter i panden, førend jeg hvilte nok i mig selv til at fører drømmen i hus.IMG_9042.JPG

Jeg håber at i kunne lide at have besøg af mig, læste mit indlæg med et glimt i øjet, og at i læser alle Camillas velskrevne og mega sjove indlæg.

God dag

/ Trine

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *