Mors dag…

Som enhver overskudsmor ville sige: “Det er da mors dag hver dag”. Dem, der ligesom jeg, ikke har overdrevet meget overskud begynder, som årene går, at blive mere insisterende på, at den der halv-latterlige kommercielle mors-dags hype bliver fejret som ingen anden dag! Vi underskudsmødre vil ikke indrømme det, men hvert år når det bliver 1. maj begynder nedtællingen. Fuck gaver og blomster! Min mors dag ville være perfekt hvis det gik sådan her ned:

Alfred vågner kl lort. Per står op med ham i det øjeblik Alfred slår sine smalle øjne op og presser læberne sammen for at lave dagens første læbe-trutter.

Bertil vågner en times tid eller to senere. Per vælter (lydløst) op af trappen og griber Bertil i arme og ben INDEN han når, at spankulere ind i soveværelset med indtørret savl rundt om munden efter en nat med intens sutteri på sutten og den værst tænkelige morgenånde.

Børnene bliver kastet i tøj og får morgenmad i samme fart som gæs der skal af med deres lever dagen efter de er klækket og derfor har lidt travlt med at spise. Foie-gras style! Det foregår i TOTAL stilhed.

Per tager børnene med ud af huset. De kommer først hjem igen når jeg er stået op. Til den tid har jeg tisset ALENE på toilettet UDEN, at nogen spørger om de må tørre min numse, se mit tis, se om min tissemand er faldet af, se om der er hul i mine trusser alt imens den mindste Bjerre ligger på puslebordet i øjenhøjde og hiver mig i håret. Jeg skruer helt op for anlægget, hører gammel nasty musik fra dengang jeg selv var barn, røg og drak lunkne krudtugler fra Aldi. Jeg synger selvfølgelig med imens jeg bruger alt det varme vand på at få fjernet hår på benene, som efterhånden kræver en skægtrimmer.

Hver gang en af ungerne kræver opmærksomhed i form af leg, bleskift, mad, lur mv. springer Per op af stolen før jeg når, at dreje hovedet og sukke “Jaaa-jaaa”. Per beder mig gå op i soveværelset, slappe af og se film, spise slik og drikke VARM kaffe. Jeg gør selvfølgelig hvad han siger.

Aftensmaden står på lækker sushi eller flæskesteg med det hele. Bertil rejser sig lige efter maden, siger at han er træt og vil i seng.  Alfreds første og tidlige ord bliver: JegErOgsåTrætPutMigNU og Per springer op, putter begge unger på rekordtid og imellemtiden har han også lige nået, at tænde op i bålfadet. Jeg har installeret mig i en havestol med tæpper og et 1-liters vinglas i hånden. Selvom jeg sagde fuck gaver og blomster, kommer manden med en vild buket og en kubus 8 stage i sort. “Ej skaaaaat, hold dog op! Du ved at  “jeg elsker dig og din måde at være mor på” er nok!”

Min mors-dag kommer ikke helt til at se sådan ud. Per har et hus i Fjerritslev som han skal op og male og pudse hele weekenden og jeg skal passe ungerne imens.

Glædelig mors-dag på søndag 😉

Sushi-lunch1 flæskesteg

perimagekubusimage

buketroedvinsglas slikCappuccino-1024x1024 bålfad

6 tanker om “Mors dag…”

  1. *suk* men en fed dagdrøm ellers 😉

    Jeg er ellers glad for at min tissemand er faldet af, den kan man jo ikke bruge til noget som helst praktisk, ud over at tisse stående! (det kan man så i en brandert uden tissemand)

    1. Bertil mener, at tissekoner opstår i det øjeblik at tissemanden falder af. Nogle gange gad han godt, at den faldt af, men han måtte i går erfare, at den virkelig sad fast. Nogle diskussioner kan man bare ikke tage med sådan en størrelse (hentyder til barnet), så du ved- han får ret og jeg får fred.
      Jeg er super god til at tisse stående efter et par øl… Hvis succeskriteriet ikke nødvendigvis er tørre bukser og sko 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *