Når man bare er FOR kendt…

Min titel som mor og min barsel har medført, at jeg er  blevet lidt af en kendis. Ikke sådan en flatterende kendis. Ikke sådan en kendis der bruger sin person til velgørenhedsarbejde eller den slags. Der er to steder i Aarhus jeg er godt kendt. Jeg ville ønske, at jeg kunne sige, at det var nogle spændende steder. At det var instagramvenligt. At det var på starbucks eller hos Langhoff & Juul.

Det ene sted er pladsanvisningen. Mange mødre ved, at det der med, at få de rette institutionspladser er ligesom at deltage i Paradise Hotel. Det handler om taktik, lidt selv-prostitution, en god overbevisende tale og endnu mere taktik. Når man ringer er der en dame der siger Tryk 1 for stemmestyret viderestilling. “PLAAADSanVIIISninGEN” Hver gang stiller de mig videre til PPR! Hvad er PPR? Jeg har aldrig sagt PPR når jeg skriger ind i telefonen på Charlotte fra pladsanvisningen. “Stik mig Charlotte!” “Nåh er hun på ferie igen?” “Ja det er mig, har du to minutter?” “Jeg er simpelthen nødt til, at få mine børn ind i samme institution! Jeg kan ikke praktisere sygepleje, hvis jeg skal aflevere to børn i hver deres institution på 15 minutter! Hvem skal passe patienterne imens jeg farer rundt på Randersvej med trætte børn kl. 6.30? Gør du det Charlotte? Gør du? Patienterne kan ikke nå at få deres medicin, hvis jeg kommer dumpende (på en i øvrigt ukendt afdeling) kl. 7.45” “Nummer 19 på venteliste er ikke godt nok Charlotte. Tryl!”. “Godmorgen du! Så blev det mandag. Har du haft en god weekend Charlotte? Nåh ikke? Ved du hvad, jeg ringer igen imorgen. Imorgen kan vi sikkert finde frem til en fælles forståelse.” “CHAAAARRRRLLOOOOOTTTTEEEEE!!” De er skide søde derinde. De synes også godt om mig. Det kan jeg bare mærke. De er presset. Det er klart. Det er vi alle. Jeg skal snart igang med jobsøgning og jeg er jo nødt til, at vide, hvornår jeg kan starte på job. Og hvornår jeg kan møde. Charlotte ved godt, at det er noget lort, hvis jeg ikke kan møde kl 7. Den søde Charlotte.

Det andet sted er drive in på McDonalds i Tilst… Det er lige før, at jeg har styr på medarbejdernes arbejdstider. “Camilla her, stik mig det sædvanelige”… Jeg er ikke stolt af, at min dreng har fået det samme legetøj i sin happymeal 3 gange…. Enhver ved jo, at der er et vis flow i udskiftningen af, hvilke legetøj de smider i den røde kasse. I kender godt dem som, efter de har spist en McFeast menu (stor) med cola, 2 poser pommes frites dressing, 2 poser ketter og chili cheese tops on the side, siger: “Puuuuh ha, jeg skal ALDRIG have McDonalds igen!!” ? Hun lyver. Hver eneste gang. For hun kunne snildt gøre det igen og igen og igen. Lavt stofskifte er en forbandelse, når man har post graviditetscravings i største stil.

Nåh men jeg vil ønske alle en god tirsdag. Også dig Charlotte <3

kendis

13 tanker om “Når man bare er FOR kendt…”

 1. Efter at have spist mere af en marabou end jeg er stolt af (dog ikke det hele – endnu – hvilket jeg alligevel er stolt af) erklærede jeg at nu skulle jeg også tage mig sammen, så de sidste graviditetskilo kan forsvinde. Det var nok omkring 2 timer siden. Og nu har jeg virkelig lyst til mcd!
  Og måske man også skulle i gang ned det der institutions-halløj…

  1. Hver morgen siger jeg til mig selv, at nu er det slut. Jeg hader, at vågne op midt i et McAttack og for 100 kr. bland selv…. same shit different day! Hepper på dig 🙂

   1. Og så forsvandt der lige tre kæmpe skildpadder… Ja, jeg påpeger at det er kæmpe skildpadder, da min veninde på et tidspunkt nævnt at hun havde gjort set samme. Vi talte bare om lidt forskellige størrelser, da jeg kun opererer med en størrelse.. Jeg må prøve igen i morgen;-)

    1. Life’s a bitch 😉 Jeg er vild med, at du også opererer med de store størrelser! Jeg startede traditionen tro min mandag med en “Så er det denondelynemig slut med sukker etc.” og fandt mig selv i sofaen sent i aftes med nachos (stor pose) med cheddar (endnu større pose) og en gang McD (sukkerfri cola selvfølgelig!)…. I hate me… Det varmer dog, at vide, at der også er andre der har et mindre misbrug 😀

 2. Hahah … Jeg forstår dig😝
  Jeg skal også aflevere 2 børn, 2 forskellige steder og møde omklædt på mit arbejde kl 7!
  Held og lykke👍😎

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *