Rygrads føljeton

Jeg skylder næsten en update på min mandag. Sandheden er, at jeg ikke skylder noget, jeg har bare en overdreven lyst til at prale lidt. I hvert fald af dagens første time. Da jeg slog øjnene op kl. 04.20 tænkte jeg; hvorfor spilde sin tid på at sove? Hvorfor egentlig ikke tage en omgang natteløb inden solen står op og lade manden om Alfred, som lå og kiggede med store øjne imellem os i vores seng. Alfred faldt i søvn igen kl. 5 og sov en time mere. Apropos rygrad, ja så valgte jeg naturligvis, at lukke mine trætte øjne igen. Kl. 6 var jeg om muligt mere træt end nogensinde. Jeg havde truffet en beslutning søndag aften, så løbe det skulle jeg! Også selvom jeg havde hovedpine og en tå der blødte efter en nedgroet negl. Jeg forsøgte virkelig at finde nogle undskyldninger, der ligesom kunne retfærdiggøre at blive hjemme. MEN! Jeg kom afsted! Jeg løb næsten 4 km med få gå-pauser. Da jeg kom hjem indtrådte ømheden i mine lægge øjeblikkeligt. Jeg troede der ville gå de der 2-3 dage. Det kom efter 2 min. Er det mon et tegn på, at min krop virkelig er effektiv? Min svigerfars badevægt viste at jeg siden morgenens vejning, havde tabt 1,5 kg. Måske er mit stofskifte endelig blevet så højt, at jeg rent faktisk selv kan forbrænde? Uanset, så kunne intet pille mig ned fra min “Fit med de fitte” piedestal. Get fit or die trying. Det er mit nye motto. Et par timer senere kom nogle søde mennesker til kaffe. Jeg slugte da et par nutellamadder og en del kage. Jeg er jo ikke for fin til den slags.. Resten af dagen gik slag i slag. Kage med kage om man vil. Kalorietung aftensmad og aftenskaffe hos svigermekanikken og i dag har på ingen måde været bedre. Løb har indtil videre ikke skabt en eller anden form for lyst til salat og skyr, men i stedet skabt en indre forhandling om og retfærdiggørelse af, at man efter løb kan spise dobbelt så meget. Traditionen tro kan jeg på ingen måde have nogen som helst aftaler med mig selv, så jeg spiste mere end dobbelt så meget. Status er altså: I SUCK! Jeg har kvalme!

Jeg tror der skal en konkurrence med et 4 eller 5 cifret tal på bordet, før jeg kan tage mig sammen. Jeg kender bare mig selv godt nok til at vide, at jeg nu nok ville snyde. Bare en lille bitte smule.

#FitFam #FitLiving #FitForFight #FitFittereFittest #FuckFit #FatFit #FatShit #GetFitOrDieTrying #Trying #Not

//Camilla

(Nej, jeg har ikke løbet Femina løb. Jeg har arvet trøjen af min mor og ja! jeg har det fint med, at folk tror jeg har en vis form for erfaring når jeg løber på de danske landeveje. Det giver vidnerne en tryghed midt i deres “Er det der overhovedet en løbeteknik?!” tankestrøm).

5 tanker om “Rygrads føljeton”

 1. Åh du er sjov! Og jeg er stadig i din båd med kage, slik, cola, you-name-it.. Og jeg har lidt givet op for denne gang, måske jeg prøver igen på mandag. Måske

  1. Det er altid rart at have selskab i båden 😉 Jeg tror også jeg prøver igen på mandag. Så er ferien slut og det må da sætte skub i et eller andet…….. måske…. 🙂

 2. Nu vil jeg tillade mig at tage dette og forrige indlæg lidt mere seriøst end det sikkert er ment, men hvis du ikke rigtig gider en livsstilændring, hvorfor bliver du så ved med at forsøge?
  Hvis det handler om bedre at kunne se sig selv i øjnene og føle sig godt tilpas i egen krop, jævnfør ja-trusse-indlægget, så tror jeg ikke, at det nødvendigvis kræver en livsstilsomlægning at opnå det.

  Nu er jeg jo selv lidt af en helgen, der nærmer sig afslutningen på et helt år uden slankekur 😉 Men helt ærligt og uden pis – det har været SÅ godt til mig. Jeg har også i årevis haft et on-again/off-again-Ross/Rachel forhold til motion og sund levevis, og det har faktisk slidt en hel del på mit selvbillede, fordi jeg har tænkt, at jeg var lidt af en vatnisse og (ubevidst) et ringere menneske, fordi jeg ingen rygrad havde. Men hey, det er faktisk lykkedes mig SLET IKKE at gå på slankekur eller begynde at løbe i et helt år! Se så, hvem er det nu, der ikke har nogen rygrad?! 😀

  1. Du har fuldstændig ret i, at det bestemt slider på selvbilledet at have en masse urealistiske forventninger til, hvordan man bør se ud og bør være osv. I forhold til Ja-trusse indlægget, så var pointen egentlig, at man skulle holde af sig selv som man var istedet for at svine sit spejlbillede til hver eneste morgen. Hvis man ikke havde noget pænt at sige, skulle man måske overveje at gøre et eller andet som kunne gøre samtalen med sig selv mere sober. Om det så var en løbetur eller en omgang yoga eller noget helt tredje. Jeg tror mit “problem” består i, at jeg har alt for dårlige vaner. Og de vaner er virkelig dumme at have med sig. Og det smitter måske nok af på børnene. Jeg vil ikke på kur. Jeg vil ikke undvære mine træstammer og chips. Men et par løbeture om ugen burde jeg kunne klemme ind i mit barselsprogram- for jeg vil virkelig gerne 🙂 Og så vil jeg virkelig gerne lære at spise flere grøntsager. For helbreddets skyld!
   Jeg er vild med “Skummel-Stalker-smiley” 😀 Jeg har slet ikke set at jeg har fået en ny stalker derinde. Jeg har for meget aktivitet i mit notifikationsfelt, fordi jeg over-spammer med børnebilleder og billeder af slik og kage 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *