The Sexy Wife #4

Lidt influenza, arbejde, en røvfuld kulhydrater af de hurtige plus timelange middagslure inden aftenvagt, har jeg brugt tiden på siden sidste weekend. Jeg overlevede de der døgn alene med to børn på hhv. 1 år og 3,4 år. Jeg har været træt siden. What a surprise!

Forleden morgen vågnede ungerne kl.lort. Vi stod op en times tid senere og jeg var i gang med tandbørstningen, da det ringede på døren. Bertil væltede begejstret ud og åbnede. Der stod en hel flok mænd med polsk accent i neon – vejarbejdsuniformer. Min første tanke var; “Hvem designer den slags arbejdstøj??” men så kom jeg i tanke om, hvordan jeg selv så ud… Jeg havde min mors alt for stramme natbukser på, som ikke bare stumpede, men som også lavede cameltoe flere steder (ja det er muligt!) og vrangen vendte udad. Jeg havde én af Murerens aflagte t-shirts på, som han kasserede i weekenden, da den stumpede på maven. Dem der kender Mureren ved, at vi er lige høje sådan ca. Den stumpede derfor også på mig. Faktum er, at det ikke var på Beverli Hills 90210 måden, men på Mallorca-mave-måden. Og jeg havde ikke bh på.

Bertil havde åbnet hoveddøren, så der var ikke noget at gøre. Intet! En ældre mand trådte frem fra mængden og spurgte, hvor de skulle grave fibernet ned henne… Jeg vidste intet. Så jeg måtte ringe til Mureren. Foran fibernet-folkene, der snakkede et sprog jeg ikke forstod men som grinede på en måde, selv en komapatient ville opfange. Der, til offentlig skue måtte jeg stå med telefonen i det ene øre, Alfreds fingre i det andet og en 3 årige der borede sit ansigt ind mellem mine baller.. Hånens latter!

Ud i haven med Alfred på armen, så jeg kunne vise dem, hvor de skulle grave, imens Alfred hev op i min T-shirt for at vise graverne, hvor store “bollehåndtag” kan være, når man ifører sig er par alt for stramme natbukser.

Jeg har taget en beslutning! Jeg smider alt nasty nattøj ud, tager tøj på på øverste sal, INDEN jeg går nedenunder. Slut med aflagt tøj, joggingbukser og misfarvede, hullede strømpebukser. Fra og med idag vil man uanset hvornår man banker på min dør, møde mig i, hvad der ligner normal størrelse tøj. Slut med, at gøre sig selv til grin mere end højst nødvendigt, hvorfor jeg da også må til at overveje, at have sko på, der kan bruges både inde og ude….  De næste 4 dage står den på arbejde. Og søvnunderskud, for institutionerne har lukket i weekenderne, så der er ingen lur til mig før jeg skal møde. Jeg lever livet på kanten…

Jeg vil bare endnu engang takke jer der læser med. Det er skønt med jeres hilsner her og der. Jeg er ikke så struktureret ifht. at få udgivet indlæg, for tiden er knap nok til at få børstet tænder. Jeg vil lige smide et par links til gamle indlæg, som jeg selv er glad for, og som måske kan være fint tidsfordriv for de nyere læsere, hvis tiden skulle være til den slags. Rigtig god weekend til alle. Må I sove tungt og længe, få varm kaffe, kys og rødvin ad libitum. Pøj pøj 😉

//Camilla

Hvem er CamillaTe og hvorfor egentligt CamillaTe når hun kun drikker te når hun rammes af de årlige influenzaer? Check It Out Her

Det kommer måske bag på nogen, men det lykkes ikke for os alle, at opretholde en nogenlunde egenomsorg under en barsel.. Deraf  The SexyWife #1 og The SexyWife #2 og The SexyWife 3

Apropos the sexy wife, så handlede det på et tidspunkt om, at stoppe med at hate på sig selv og gøre noget ved tilstandende derhjemme, i stedet for at brokke sig. Dem der kender mig ved, at jeg i sekundet er en handlingens kvinde, men med massive dårlige vaner, så derfor har intet forandret sig. Læs alligevel om det at Tage Ja-trussen på …

Og så har jeg været ganske ærlig om det der parforhold, som uanset børn eller ej ikke er en evig dans på roser. Selvom det var grænseoverskridende at udgive sådan et helt privat indlæg, så gav det rigtig god feedback og ikke mindst søde mails fra andre mænder og damer, som gerne ville høre nærmere om vores parterapeut. Med dette indlæg forsøgte jeg at bryde et tabu, at være nygift og have brug for hjælp. Parterapi er det bedste vi har gjort ud over at finde hinanden og avle børn. Virkelig!

 

 

16 tanker om “The Sexy Wife #4”

 1. Ahahahahaha..!
  Og så er jeg spændt på om tøj-projektet lykkedes – her har jeg haft samme mål og det går ca lige så godt som at smide mine 5 (nu 6) ekstra graviditetskilo…. 😑

  1. Jeg kan ligeså godt være ærlig og sige, at jeg i skrivende stund sidder i min mands natbukser (som ikke sidder løst som man ser i film, hvor slanke kvinder går rundt i oversize mandetøj… Her sidder de tight as fuck!) og en tarvelig oversize-80’er tshirt som er blevet for lille efter en tur i tørretumbleren. Og det der med ekstra graviditetskilo, dem kender jeg vældig godt. Jeg har også 6 kg siddende. De vil ikke af for nogen pris… SUk!
   Hvad sker der for den der rygrad? skal vi gro en sammen?

   1. Det kan godt være det er det der skal til! Sagde hun efter at han spist den pose guldkarameller som hun i går aftes (!) proklamerede først skulle spises i weekenden…

    1. Jeg har til gengæld lige smidt en 6 år gammel (og slidt) t-shirt og ditto taske ud (eller lagt det i en bunke til at smide ud.

     1. Pas på med “skal smides ud” bunker… Min erfaring er, at det ryger lige lukt tilbage i tøjskabet (gulvet i vores tilfælde). Faktisk sidder jeg igen i den der førnævnte tshirt fra sexy wife 4 indlægget….I hate myself 😉

 2. Hej du 🙂
  Jeg er så glad for at jeg helt tilfældigt landede her på din blog, for jeg kunne straks mærke, at her er rart at være.
  Jeg bliver hængende!
  Kh Helle

 3. Jeg havde helt glemt hvor meget jeg egt har brug for at læse dine indlæg. Og det er ment på den allermest positive måde!!!

  Jeg tror man kan sælge dig som et drug! Just saying 😉 Sov godt når du kommer dertil 🙂

 4. Hej igen,
  Jeg kom hoppende via bloggen ‘Superheltemor’, for hun har din blog på SIN blogliste – og når jeg savner inspiration til at lære nye blogs at kende, vælger jeg tit at undersøge hvilke blogs andre bloggere læser 🙂
  Og som det første blev jeg hurtigt ramt af en varm genkendelighed – Du bor nemlig i mit gamle ‘hood’, kunne jeg regne ud efter at have læst et par af dine gode indlæg. Jeg er vokset op i Skjoldhøjparken / Tilst, men brugte det meste af min fritid sammen med en masse heste ovre i True, og ad den kanal tilbragte min veninde og jeg tre skønne somre i Kasted, hvor vore heste gik på sommergræs på Kastedgård 🙂 Så ja, jeg røg lige en tur ned af Memory Lane, og eftersom jeg synes, du skriver dejlig frit, bevægende og ganske underholdende – ja så er din blog nu på min blogliste, og så kan det jo være at der kommer flere nye læsere hoppende i din retning 🙂
  Kh Helle

  1. Herligt! Og ja, det er altid sjovt med noget genkendeligt. Kasted er altså bare en lækker landsby! Vi havde heste i “baghaven” indtil for nylig, og det var til børnenes store fornøjelse. Viste ikke at søde Kim fra superheltemor havde sådan en liste (med mit navn på) – hun er herlig er hun! Jeg har hængt en del ud i skjoldhøjparken i mine unge dage. Kastedgård, hmmm… jeg kan ikke lige placere den, men jeg har hørt om gården mange gange. Mon den ligger på revelhøjvej?
   I hvert fald skal du være velkommen! Jeg har også været forbi din blog. Er den også på bloglovin?
   Skøn dag til dig 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *