Vigtige opdagelser

Vigtige, hvis man altså er træt, har for lidt at lave i en ruin af et hjem inden en aftenvagt på en højhellig fredag.

  • “Som mor må man vænne sig til at drikke kold kaffe”. Dertil vil jeg tilføje at problemet klart er størst når man er mor OG har en instagramprofil, hvor man poster billeder af sin kaffe, sender en snapchat med kaffebillede og smider en status på facebook for at runde eventet af. Min kaffe er faktisk varm nu. Det er i sandhed en ny verden af smagsoplevelser 😉
  • “Der er for få timer i døgnet” siger  jeg sjældent længere, for mit døgn er forlænget med et par timer som jeg før brugte på de sociale medier. Nu kan jeg fx gå i bad. Eller ordne mit hår. Eller lægge vasketøj sammen. Det er en win-win for både min mand og jeg.
  • Onkel Reje… Jeg gik i lang tid rundt og undrede mig over, hvad det var ved hans (børne) musik som gav mig en voldsom lyst til kolde øl, en tur på ChokoladeFabriken (alltime greatest hæng-ud sted i Aarhus da jeg var yngre) indtil navnet Je’m’apelle Mads kom ind fra højre! Kan I huske Mads og BountyNiller? Det var dengang mor her boede i kollektiv, drak guldøl fra en kølig kælder, røg lidt fin tobak og dansede med på numre som det her: Je m’appelle Mads: Thomas Helmig  Sammen med Bountyniller stak de flag op i røven og dansede rundt på de danske natklubber og festivaller for en del år siden. Det var en fest!
  • Min mands deodorant holder bedre end min egen, så jeg kan ligeså være ærlig og sige, at jeg dufter af mand under armene. Jeg kan komme i tanke om værre ting at lugte af, derfor går jeg ud i verden med oprejst pande og mine altid høje tindinger men med armhuler der ikke lugter af mistænksom egenomsorg.

 

Det er fredag og fraset en aftenvagt skal den bruges på en tur i svømmehallen med ældsten så jeg håber helt ærligt ikke at vi ses. Det ville være akavet for alle parter.

God weekend derude!

//Camilla

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *