Happy Tree Friends animationsfilm bløde dukker HTF Flaky søde bamser 38cm blød pude høj kvalitet til gave

 • kr114.26
 • kr134.43
 • På lager
  SKU c1899

  Vær opmærksom på størrelse og kan du ikke forvente mere i størrelse end den virkelige ting.Du køber, når du kender størrelsen og blive enige om størrelsen og ikke give negativ feedback til os, når du forventer flere i størrelser.

  Om Produktet

  Alle vores produkter er de samme som hvad billederne viser. (Bemærk acceptere, at der ville være mindre forskel på grund af lyset i at fotografere.) Hvad du ser, er hvad du vil få.Hvis du interesserer dig for detaljer, en masse, så tjek vores detaljerede billeder, lige så omhyggeligt som muligt.Vi forsøger vores bedste for at tilbyde dig den all-around fotos af vores produkt.

  Om Shipping Adresse

  Bemærk sørg for, at den adresse, du sætter, når du placerer ordrer i Camillate.dk der er ret.Vi ville sende varen til den adresse, der er tilbage i Camillate.dk.kom.Hvis det sker, at du ønsker at ændre adressen, bedes du venligst skrive i Camillate.dk for note.

  Om Betalings Metoder

  Vi accepterer Alipay Escrow, Western Union, T/T(bankoverførsel) og Money Gram.Du kan vælge en af disse betalingsmetoder og bede os om at sende dig oplysninger om betaling.

  Om Pakke

  Alle vores produkter vil blive behandlet inden afsendelsen, og at det ville være godt pakket i tilfælde af, at det ville blive beskadiget i fragt.

  Om Shipping Metoder og Forsendelse Dage

  Efter modtagelse af din ordre, vil vi arrangere en forsendelse inden for 3 dage.Hvis du vil have os til at sende med China Post Air Mail, som er gratis, det ville tage længere tid om at ankomme.Det er omkring 15 til 30 dage. (Obs: Tyrkiet og Brasilien købere vælg ikke denne metode, da den ikke kan komme i Tyrkiet og Brasilien.) Hvis du ønsker at få varen hurtigere, kan du vælge DHL eller EMS.Tag USA som eksempel, ville det tage omkring 5 til 7 dage til at ankomme i EMS og 3 til 5 dage med DHL.Hvis du gerne vil spore din ordre, kan du gå til for detaljer eller E-mail os for kontrol.Når vi sender pakken, rederiet kontrol, når pakken sendes.Så vent for pakken at ankomme.Hvis det tager længere tid end forvente, så fortæl os om vi ville ind og skynde rederiet.

  Om Feedback

  Feedback er meget vigtig for os.Når du har modtaget et produkt fra os, vil vi sætte pris på det, hvis du lader positiv feedback (5 stjerner) i vores butik.Men hvis du ikke er tilfreds med vores produkt, kan du kontakte med os, for det første, inden de forlader feedback.Vi ville sætte pris på det, hvis du lad ikke negative feedback, uden at fortælle os.Vi vil gøre vores bedste for at give løsning, når du sagde at købe erfaring er ikke så god som forventet.Kommunikation er meget vigtig.Du kunne vise os positive tilbagemeldinger, du har lavet til os, når du ønsker at placere flere ordrer hos os.Vi vil give dig rabat på varer i den fremtidige ordrer.

  Om Skiftende Størrelser eller Farver eller Stilarter

  Når du modtager produktet fra os, bedes du har en chance.Men sørg for at skoene er i gode forhold, fordi hvis størrelsen er for stor eller for lille, kan du bytte med os.Vi gør kun exchange, når produktet ikke er beskadiget eller anvendes til videresalg.Du bedes informere os, når du har lyst til at gøre bytte.Hvis du ønsker at ændre, på grund af størrelse eller farve eller stil, du har brug for til at betale for shipping gebyrer for at sende den tilbage tidligere, og for os til at sende dig den nye.Men sørg for, at du er i tvivl om størrelser eller farver eller stilarter, før de køber til lavere gene for både dig og os.

  Om at Returnere Produktet, Hvis de vender tilbage er forårsaget når der er problemet i vores produkter, vil vi bære den shipping gebyrer.Men vi har brug for din hjælp til at tilbyde os billeder for os at vide, at de produkter, der er dårlige i kvalitet.Hvis du returnerer skyldes kun, når køberen er ikke tilfreds med stilarter eller farver eller andre årsager, som ikke er med hensyn til kvalitet, købere bør bære shipping cost.

  Du bedes informere os, før du sender tilbage produkter, så vi kunne modtage produktet uden problemer.Brug boksen til at pakke det produkt, således at det ikke vil blive beskadiget, mens forsendelse.Og du må forstå, at vi gør det refusion når vi har modtaget varen tilbage.Og vi kan ikke refusion, når varen er dårlig til videresalg.

  Din tilfredshed er vores højeste prioritet.Vi vil gøre vores bedste for at tilbyde dig vores bedste service og de bedste produkter.


  Produkt Anmeldelse *
  Kvalitet
  Pris
  Gem

  Relaterede varer

  Forbindelse

  35cm-100cm Crown Frog Long Legs Plys Legetøj Bløde Fyld Tegnefilm Dyr Smil Frog Dukke, Baby Legetøj til Børn Piger Fødselsdag Gaver

  35cm-100cm Crown Frog Long Legs Plys Legetøj Bløde Fyld Tegnefilm Dyr Smil Frog Dukke, Baby Legetøj til Børn Piger Fødselsdag Gaver 1. Størrelse: 35 cm,50 cm,70 cm,100 cm 2. Farve: som Billeder 3. Materiale: Høj Kvalitet PP Bomuld 4. Pakning: 1 x Plys Legetøj
 • kr42.30
 • kr46.46
 • Forbindelse
  Forbindelse

  1pc 70/100CM Søde Lange Ben Hjertet Frog Plys Legetøj Tegnefilm Dyr Legetøj Fyldte Blød Pude til Børn Piger Fødselsdag Gaver

  Beskrivelse: Størrelse: 70/100 cm Materiale: blødt plys; Fyld: pp bomuld( gennem CE-certificering ); Pakning: 1piece/masse i et OPP pose, som vi kan støtte drop shipping, hvis du har brug for, så kontrakt os ! null null null null null null null null null null null null null null null null null null null null null null null null null null
 • kr108.08
 • kr127.16
 • Forbindelse

  Sød Blød Plys Udstoppet Enhjørning Formet Legetøj med Stjerne Broderi Sovende Støttet Pude Ryg Pude for Gravide Kvinder

  : Varm Påmindelser: Om farve&siize Alle størrelser er målinger udført i hånden, kan der være små forskelle fra din målinger og vores beskrivelse. Billederne kan være forskellige fra de virkelige emner, som du har modtaget i farven på grund af den forskellige indstilling af din mobiltelefon eller computer-skærmen.Om vask De fleste af den overdådigt legetøj og puder kan være forsigtigt, hånd vaskes
 • kr64.43
 • kr76.72