Abstract Elegance Ring 925 Sterling-Sølv-Smykker Gratis Fragt

 • kr116.09
 • På lager
  SKU c2108

  Abstract Elegance Ring 100% 925 Sterling-Sølv-Smykker Gratis Fragt

  925 Sterling sølv er en legering af sølv, der indeholder 92.5% udtrykt i masse af sølv og 7.5% af massen af andre metaller, som regel kobber.Denne smukke ring er støbt i solid .925 sterling sølv.Den er kompatibel med Pandor, Trolde, Chamilia, Bianco, og andre smykker, og udskiftelige med Pandor charms / perler!Lavet af Sterling sølv, der er perfekt gave til enhver lejlighed.Materiale: 100% Ægte 925 Sterling Sølv Farve:Samme Som Nedenstående Billede Størrelse:52#,54#,56#,58# i Eu-Standard(Valgfri) Pakke:1 stk/opp taske

  Hvis du har problemer, er du velkommen til at kontakte os ved at sende en e-mail til mig, vil vi svare inden for 24 timer.SPØRGSMÅL om produktet, størrelse, farve, gravere ord,den pakke,shipping tid og måde, osv.Hvis du virkelig bekymrer sig om nogle spørgsmål, som ovenfor påpeget, bedes du kontakte os først.Vær venlig ikke at efterlade neutral eller negativ feedback direkte.

  For enhver, der er utilfreds problem, produkter, service, forsendelse spørgsmål, bedes du kontakte vores salg i første omgang. 1)elementer vil blive sendt ud inden for 48 timer efter bekræftelse af betalingen. 2)De elementer, der kan nå 12-21 hverdage. 3)Hvis du ikke modtager de varer,bedes du kontakte os så hurtigt som muligt.

  Hvordan til at Købe og BETALING:

  Bare føler sig trygge ved at betale os via Camillate.dk Spærrede via Visa, MasterCard, QIWI, Western Union og Bank-Overførsler.Din betaling er kun frigivet til os, efter du bekræfte, at du har modtaget varen.

  Vi vil rådgive kunder til at give os billeder eller en video for at vise de produkter, der er problemet, mens du ønsker at bede om gensende eller tilbagebetaling.Vi vil give dig en tilfreds løsning strengt accordding til fakta.

  1)Genstande, der skal være i deres originale stand, ikke er slidt, eller ændres.

  2)varen kan returneres inden for 15 dage efter modtagelsen. 3)vender tilbage shipping gebyr skal blive opkrævet af køber.

  1)Vi vil gøre alt for at gøre din shopping de mest behageligt og vidunderligt! 2)Bedes du kontakte os, inden de forlader en negativ feedback, hvilket giver os en chance for at løse problemet. 3)Når du forlader positiv feedback til os, vi vil vende tilbage til dig med det samme.


  Produkt Anmeldelse *
  Kvalitet
  Pris
  Gem

  Relaterede varer

  Forbindelse

  Naturlig rød agat finger grøn grøn sort og hvid gul ring mode jade store ring mandlige 12#

  * Funktion: -Naturlig og jævn. -Hånd-udskåret polering. -Det er et udsøgt håndværk og en stor kunst skat. -Det element, fuldt udviser kreativitet, ånd og strålende kultur. -Stor gave til dine venner eller til din samling. -Bringe lykke til dig. 1. For flere projekt-køb, vi kombinere porto!Så vent til fælles faktura til at nyde at spare!For den pris, det første punkt, der kræver
 • kr42.18
 • kr61.13
 • Forbindelse

  Newsilver palace stil indlagt oval naturlige sydlige rød agat avanceret håndværk hule lys luksus åbning justerbar kvinders ring

  tilstand:Brand new. Høj Kvalitet/Tung Af Guld, Forgyldt Ring.Det er en helt fantastisk Gemstone ring accent sten.Denne ring er meget funklende!Du er sikker på at blive bemærket med denne ring.Håndværk og holdbarhed som denne er IKKE at forveksle med billige smykker.Metal Type: Høj kvalitet elektrisk forgyldt 5 micron meget tyk,lang levetid pleje brug. Forsendelse&Aflevering 1.Vi leverer vores produkter af EMS,DHL,UPS,TNT
 • kr25.31
 • kr42.18