Jimi OB22 Mini Bil GPS Tracker Med Stemme Overvågning Real-time Tracking Gratis Opladning Flere Alarmer, GPS-Locator Til Køretøjer

 • kr244.84
 • kr544.03
 • På lager
  SKU c23656

  1. OB22 Plug & Play OBD GPS Tracker

  Jimi OBD Bil GPS tracker er let at montere OBD-II-stik (plug & play), der med en overlegen position, tracking, rapportering, logning, og sikkerhedsfunktioner.Anvender GSM-og GPRS kommunikation netværk sammen med GPS-teknologi, vores GPS tracker er også en ideel løsning for leasede biler eller store flåder.

  2.Jimi ' s Anbefale

  1)【Gratis Installation, Gratis Opladning】 -slippe af komplekse og irriterende installation, direkte plug denne mini GPS tracker i køretøjer " OBD-II port for at få det til at fungere; OBD-II GPS Tracker direkte forbindelse med bil-ACC, ikke bekymre sig om den pludselige strøm ud, der giver 24 timers kontinuerlig GPS tracking og overvågning af din bil. 2)【Real-time OBD-GPS Tracking-Enhed】 - GPS lokalisering måde : GPS + LBS GPS-nøjagtighed

  3.Lille Krop Med Stor Funktion

  Giv din bil en sikkerhed garanti!

  4.Kompatibel Med De Fleste Bil

  Med den indbyggede skift strømforsyning, vores OB22 Plug & Play OBD GPS tracker understøtter bred indlæseområde spænding: 9-36VDC.De biler, der er produceret efter 2004 kan bruges som normalt.

  5.Hvorfor Vælge Jimi OB22

  1)Mediatek Intelligens Chipset

  Vores Plug & Play OB22 GPS tracker vedtage high-performance behandling chipest-MTK2503D.Og samtidig reducere strømforbruget med en stor margin for nøjagtigheden af positionsbestemmelse, er steget stærkt.Lad du nyde en mere præcis liv.

  2)GPS+LBS Dobbelt Positionering

  Vores OB22 understøtter både GPS og LBS positionering, GPS er til udendørs placering.LBS er til indendørs positionering.GPS-position nøjagtighed, der er mindre end 10 m, og den LBS position nøjagtighed, der er mindre end 500m.

  3)Stikket Ud Af Alarm

  Vores OB22 har en OBD standard interface, det er meget let at installere.Hvis der er nogen, der er tilsluttet vores OB22 fra OBD-standard-interface, vil det sende beskeden "Opmærksomhed!Enheden er ved at blive fjernet! " til din telefon eller platform.

  4)OBD Gratis Opladning

  OBD-er den almindelige overenskomst af bil.De fleste biler produceret efter 2004, kan anvendes.Vores OB22 med vedtagelsen af ultra-lavt strømforbrug - bil batteri strømforsyning.Bilens batteri strøm forbrug, vil ikke beskadige bilens batteri.

  5)OBD Gratis Installation

  OBD-er den almindelige overenskomst af bil.OBD-interface med de fleste køretøjer er under rattet.Denne holdning er mere passende for os at installationen.Installationen er meget enkel, at opnå plug og tracker.

  6)Mini Størrelse Og Glat Udseende

  Vores OB22 er meget let og lille, at vi kan holde den i én hånd.Slankt og letvægts,simplise din bil indvendige rum, lidt er bedre.Det er meget nemt at være skjult på hvor som helst.Holde tyven væk fra din dejlige bil.

  7)Skjult Arbejder Mode

  Udseendet af vores OB22 ikke har nogen GPS-mark.Hvis der er noget unormalt i det køretøj, det vil give dig en alarm, og ikke udsender nogen lyd eller lys.Lad tyveri ingen steder at løbe.

  8)Over Speed Alarm

  Når bilen er i bevægelse over en begrænset fart i gennemsnit i en begrænset periode, vores OB22 vil sende over speed alarm SMS til brugeren.På denne måde, vi kan være opmærksomme på brugen af bil og undgå uventede uheld.

  9)Lav Batteri Alarm

  Når el-forsyningen af vores OB22 er skåret af, så det vil aktivere plug ud af alarm.Når batteriet er mindre end 10%, vil det sende SMS:"Advarsel!batteriet er lavt, skal du oplade i gang! "til SOS-numre.

  10)Fleet Management

  Hvis du har store køretøjer, der skal til ledelsen på en konto, er vores OB22 er din godt valg.Når du bruger vores platform Tracksolid, du kan spore op til 10000 enheder på en enkelt konto.Det er bekvemt for dig at overvåge alle du tracker i alle tid.

  6.OB22 Produkt Specifikation

  7. Smart & Professionel Tracking Platform -Tracksolid

  Efter mere end ti års udvikling og ekspansion,der har næsten fem millioner brugere, der anvender vores professionelle platform -Tracksolid.Vi er meget glade for at fortælle, at Det understøtter det sprog, 22 lande nu, og kan tilføje flere, hvis du har brug for.Vi kan tilpasse Logo / Domænenavn / APP med nogle afgift.Vi kan også tilbyde åbne API til at forbinde til din server.

  8. Hvad Kan Tracksolid Gøre For Dig

  1) Real-time Tracking

  På skærmen, kan vi forstå den nuværende situation af enheden i realtid placering.Vi kan også se, Enhedens navn, Telefon, IMEI-nummer, Beliggenhed tid.Vis Street kort, satellitbilleder, Spænder, Regionale vehicle routing.

  2) Historien Rute Afspilning

  Vi kan se historien rute vores enhed på op til 6 måneder, når vi gengivelse.Hjælp os til at ændre vores livsstil om kørsel med brændstof besparelse, miljø venligt.Nemt at forstå, hvor køretøjet har været der.

  3) Sikkerhed Grænser Geo-hegn

  Vi kan sætte en geofence for den tracker enhed for at begrænse dens bevægelser inden for et distrikt.Enheden vil sende en SMS til de autoriserede numre, når det går ud af bydelen.

  9. Vores APP-Tracksolid

  Vi kan hente vores APP "Tracksolid" fra APP store eller Google play.

  1).Tracksolid Download

  For det første, kan Vi Scanne QR-Kode til at Hente APP Tracksolid ( Du kan også finde vigtige ord i Google play eller Apple store)

  2).Startside

  For det andet, kan Vi melde konto (Tilmeld dig med din email, find den bekræftelseskode på din e-mail) for det Tredje, Vi kan Logge ind på den konto.For det fjerde Bind enhedens IMEI-nummer (Vi kan klikke på "+" for at scanne enheden eller manuelt at indtaste IMEI-nummer) Endelig, Du er den bedste.Du kan bruge det lykkeligt.

  • Pris
   Kvalitet

   At the moment it's the best I 've ever had, I hope it lasts longer than the others, that stopped working for no reason.

   Apryatov12

   2020-09-17

  • Pris
   Kvalitet

   Super device.

   Saturnalia9

   2020-10-20

  • Pris
   Kvalitet

   good product and good support, thank you so much

   Bushmina 2001

   2021-01-07

  • Pris
   Kvalitet

   More than ten devices have been purchased and are all working with excellence and the application is easy and wonderful

   Svetlana Malenki

   2021-01-22

  • Pris
   Kvalitet

   Good...

   Yulia Purtova

   2020-09-19


  Produkt Anmeldelse *
  Kvalitet
  Pris
  Gem

  Relaterede varer

  Forbindelse

  Bilen GPS Tracker GT003 Quad-band GSM GPS GPRS tracking udstyr, Bil Sikkerhed tyverialarm system Gratis web-Platform

  Quad band GPS-GSM GPRS SMS Tracking Real-Time GPS Vehicle tracker GT003 Hvis du har brug for produktets manual, bedes du kontakte mig, kan jeg give vejledning til dette produkt downloads Specifikation: Dimension 87(L) x 43(W) x 14 mm(H) Vægt 50g Operation Temperatur -20 ° C - 70 C Drift Spænding 6-36vDC Luftfugtighed 20% - 80%RH GSM-Frekvenser 850/900/1800/1900
 • kr103.87
 • Forbindelse

  4G Kat M1 Personlige GPS Tracker NB-IoT Modul 4G LTE Mini Pet GPS Tracker WIFI Vandtæt Locator for Børn, Ældre SOS Gratis APP

  Produkt Overblik: Produkt MT825 er en NY 4G GPS-Tracker, som er designet specielt til børn, ældre, kæledyr og aktiver.Det er arbejde, der er baseret på Kat M1, NB-loT LTE-netværk ,kan også være kompatible med de eksisterende 2G GSM - /GPRS-netværk og GPS-satellitter, kan du lokalisere og spore via SMS, mobil APP og web-tracking software.På grund af 2G-netværket har været lukning i flere lande, 4G-produkter er et must at eje
 • kr464.55
 • kr611.27
 • Forbindelse

  3G-WCDMA ST-906W GSM GPS tracker til Bil, motorcykel køretøj 3G-tracking enhed med afbrød Olie Power & online tracking software

  Item Funktion · Real time tracking via SMS/GPRS -; · 3G-Version understøtter WCDMA-netværk · WCDMA 850/900/1900/2100Mhz · Gendanne oprindelige password. · Real time stemme overvågning; · Main Power off alarm; · ACC til at opdage tænding; · Over speed alarm; · ACC anti-tyveri alarm ; · SOS alarm ; · Indbygget backup batteri til at indse, strømsvigt alarm; · Tilslut et eksternt relæ til at indse, at kontrollere olie og
 • kr223.38
 • kr262.81
 • Forbindelse

  GSM Køretøjets GPS Tracker Locator Mini Remote Lytte USB Bil Oplader

  Beskrivelser: Dette 2 i 1 bil oplader + tracker kan finde placeringen på mobiltelefon-kort, opdage tilbagekald med lyd Sende en besked til alarmen, locator, brugeren kan besvare nedenstående adresse oplysninger + kort, drift, er meget let, løse et problem på et gå Med den funktion for automatisk båd belastning, strømforsyningen er tilsluttet.Når alarmen locator udstødninger 10% af elektricitet, det produkt, der
 • kr70.91
 • kr93.29