CSGO cosplay knive butterfly-kniv legetøj uddannelse folde en balisong JF SPIL, LEGETØJ

 • kr152.83
 • På lager
  SKU c23788

  CS GO kniv butterfly legetøj med rustfrit stål Counter Strike spil toy en balisong uddannelse folde Kniv uden kant kedelig af cs:go

  Funktioner:

  En entry-level butterfly-kniv praksis værktøjer, der er specifikt designet til begyndere

  Let at styre, ikke skarp,

  For at hjælpe dig med hurtigt at blive en butterfly-kniv mester!

  Vægt fra 205 gram, spille problemfrit

  Special: Type: Butterfly Knive Materiale: legering Længde: 23cm Kam Længde: 9cm Kam Tykkelse: 0.15 cm Håndtag Længde: 12cm Kam Bredde: 1,8 cm Vægt: cirka 205 gram

  Package lister: 1* Butterfly-Kniv legetøj

  Billeder:

  Om Betaling

  1. Vi accepterer Alipay, TT.Alle større kreditkort accepteres, gennem sikker betaling processor ESCROW.

  2. Betaling skal være foretaget inden for 3 dage efter bestilling.

  3. Hvis du ikke kan kassen umiddelbart efter auktionen tæt, vent et par minutter, og prøv igen Betalinger skal være afsluttet inden for 3 dage.

  Om Feedback

  1. WORLDWIDE SHIPPING. (Bortset fra nogle lande og APO/FPO)

  2. Ordrer, der blev behandlet efter rettidig betaling kontrol.

  3. Vi kun leveres til bekræftet ordre adresser.Din ordre adressen SKAL MATCHE din Shipping adresse.

  4. De viste billeder er ikke den faktiske vare, og er kun til reference.

  5. SERVICE TRANSIT TID er fastsat af luftfartsselskab og udelukker weekender og på helligdage.Transit tider kan variere, især i feriesæsonen.

  6. Hvis du ikke har modtaget din forsendelse inden for 30 dage efter betalingen, bedes du kontakte os.Vi vil spore forsendelsen, og komme tilbage til dig hurtigst muligt med et svar.Vores mål er kundernes tilfredshed!

  7. På grund af lager status og tid forskellene, vil vi vælge at afsende din vare fra vores første ledige lager til hurtig levering.

  Vende Tilbage Rufund

  1. Du har 7 dage til at kontakte os og 30 dage at returnere det fra den dato, den blev modtaget.Hvis dette element er i besiddelse af mere end 7 dage, det anses for brugt, og VI VIL IKKE UDSTEDE EN REFUSION ELLER UDSKIFTNING.Der er INGEN UNDTAGELSER!Forsendelses omkostninger er bærer af både sælger og køber i halve.

  2. Alle returnerede varer SKAL VÆRE i den oprindelige indpakning, og du SKAL GIVE os en forsendelse tracking nummer, særlig grund til returneringen, og din po#.

  3. Vi vil refundere DIN FULDE VINDENDE budbeløb, efter modtagelse af varen i dets oprindelige tilstand og emballage med alle komponenter og tilbehør er inkluderet, NÅR BÅDE Køber og Sælger annullere transaktionen fra Camillate.dk.ELLER, du kan vælge at få en erstatning.

  4. Vi vil afholde alle forsendelsesomkostninger, hvis produkt(er) er (er) ikke som annonceret.

  Om Gurarantee

  1. 12 måneder Producentens begrænsede Garanti for defekte varer (undtagen varer beskadiget og/eller misbruges efter modtagelsen).Tilbehør leveres med en 3-måneders garanti.

  2. Defekte varer SKAL rapporteres og returneres inden for garantiperioden (og i den originale emballage, hvis det er muligt).Du skal fortælle os, hvad fejlen er og give os dit ordrenummer.VI MÅ IKKE REPARERE ELLER ERSTATTE VARER MED UDLØBET GARANTI.

  Du accepterer, at alle de ovennævnte politikker efter bestilling på Camillate.dk!

  Om Feedback

  Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig.

  Vi anmoder om, at du straks kontakte os, FØR du giver os, neutral eller negativ feedback, så vi på tilfredsstillende vis kan løse dine problemer.

  Det er umuligt at løse problemer, hvis vi ikke kender dem!


  Produkt Anmeldelse *
  Kvalitet
  Pris
  Gem

  Relaterede varer

  Forbindelse

  Kimetsu no Yaiba Sword Weapon Demon Slayer Kochou Kanae Cosplay Sword 1:1 Anime Ninja Knife PU 104cm Weapon Prop

  Kære ven, velkommen til at Suehuo Butik Materiale: Blade PU materiale, Skede sprøjtestøbning i Alt: 101 cm Skede: 76 cm Tilføj Skede 104 cm Fæstet: 27 cm Klinge Længde: 75 cm Blad Bredde: 3 cm Blad Tykkelse: 1 cm Dette er den nærmeste til 1:1-version! Bladet krop er integreret dannet uden splejsning, som er nem at bære, og de blade t under a kan skilles ad og samles. Package:
 • kr133.52
 • kr140.55
 • Forbindelse

  Cosplay 1:1 Økse, Hammer Prop Rolle at Spille Filmens Hammer, Økse Sikkerhed PU Våben Halloween Gave 72cm

  Kære ven, velkommen til at Suehuo Butik Vare Materiale: PU-materiale , svarende til rubberto ,sikkert materiale, sikre, at ingen til skade under leg Betingelse: 100% NYE Størrelse: Ca 72 cm* 27 cm Package: Opp Taske 1 INCH = 2.54 CM Dette produkt er tættest på 1:1-versionen ,og det er så hårdt som metal, men er let i vægt. Det har en meget god simulering effekt, stærkt metal, der
 • kr133.52
 • kr140.55
 • Forbindelse

  Spil Kingdom Hearts Sora Hjerteløse Gigant-Tasten Skygge våben-Tasten Cosplay sværd

  Længde: 88 cm Materiale: PU materiale (svarende til gummi) Emballage: OPP taske Dette produkt er en simulering af det produkt, med en høj grad af lighed, og er så hårdt som metal og let i vægt.Det er et ideelt legetøj til børn og Halloween rekvisitter.
 • kr107.17
 • Forbindelse

  1:1 44cm Cosplay 's Thunder Hammer Hammer Figur Våben Model Filmens Rolle at Spille Sikkerhed PU-Materiale Toy Kid Gave

  Vare Materiale: PU-materiale, der ligner gummi Betingelse: 100% NYE Størrelse: Ca 44*20*13 cm Package: Opp Taske 1INCH = 2.54 CM Dette produkt er en simulering produkt med en høj grad af lighed, og er så hårdt som metal og let i vægt.Det er en ideel børns legetøj og Halloween rekvisitter . Tak fordi du kom, jeg håber, at du vil forlade en god evaluering efter modtagelsen af varerne.Hvis
 • kr56.79
 • Forbindelse

  1:1 skysword Blue Black Cosplay PU Sværdet Kunst Online SAO Det Frodo Baggins Stikke Sværdet

  vigtig bemærkning: på Grund af transport af størrelse begrænsning af Camillate.dk Standard Fragt, hvis du vælger Camillate.dk Standard Forsendelse, vil vi først bruge Camillate.dk Standard Fragt for at sende dig den læder jakke, og derefter bruge vores egen shipping-kanaler til skibet, sværdet til dig.Må ikke bekymre dig, vil vi spore transport af varer i hele processen, og de varer, der ankommer til tiden.Hvis du har nogen spørgsmål,
 • kr64.13