CLOOCL Papegøje Fashion Herre Hættetrøjer Dyr Koala 3D Printet Hoodie Sweatshirt Harajuku Streetwear Unisex Alle-match Træningsdragt

 • kr95.92
 • kr147.58
 • På lager
  SKU c24364

  Velkommen til min shop Vi sælger direkte fra fabrikken,Vi støtter drop shipping, grossister og kundernes ordrer, er du velkommen til at kontakte os, hvis du er interesseret, vil vi gøre det bedste for dig.

  produktet Bemærk:

  STØRRELSE: Vores produkt er Asian størrelse!Ikke OS / Euro-størrelsen !!Vælg venligst 1-2 Større størrelse!Farve: Som vist på billedet (de Faktiske element vil se det samme som på billedet, men der kan være små variationer i farver på grund af den belysning effekt på billedet, eller den bydendes skærm indstilling)

  Materiale Bemærk: Alle vores produkter er lavet af Polyester og Spandex (90%Polyester,10%Spandex).Ikke bomuld.så jeg håber, du kan forstå.

  Mønster Bemærk: billedet er trykt på begge sider, Typisk den tilbage, er den samme som den forreste.Det indre af produktet er hvid.

  Alle produkt er 3D printet, farverige og lyse.Tak for din støtte!Forsendelse:

  1. Varer vil blive afsendt inden for 1-3 hverdage efter vi bekræfte din betaling.Så lad mig det vide inden for 1-2 dage din adresse er korrekt

  2. Før bestilling bedes du kontakte os for at bekræfte dit foretrukne forsendelse metode.

  3. På grund af kompleksiteten af internationale logistik,spild af tid i toldbehandlingen,Således skal du vente tålmodigt, når du ikke modtager din vare til tiden.Hvis du ikke modtager den vare, som i tredive dage, bedes du kontakte os, og så vil jeg hjælpe dig med at spore det.

  Betaling:

  1. Vi accepterer betaling via Alipay,T/T,Western Union,Kreditkort,Moneybookers,bankoverførsel,og andre betalingsmetoder.Hvis du har svært ved at gøre betaling,bedes du kontakte os for at få hjælp.Feedback:

  1. Vi opretholder høje standarder for kvalitet og stræber efter 100% kundetilfredshed!Feedback er meget vigtig for os.

  2. Hvis du er tilfreds med vores produkter og service, bedes du give os positiv feedback.Være sikker på, at vi vil gøre det samme.

  3. Hvis du har spørgsmål til de produkter, som du har modtaget, bedes du kontakte os via Camillate.dk Trade Manager eller e-Mail, og vi vil besvare din forespørgsel inden for 24 timer i åbningstiden 9.00 til 6.00 pm (Beijing-Tid) mandag til lørdag.Hvis der ikke svar inden for 24 Timer, bedes du tjekke din spam i din mail-box.

  4. Du bedes kontakte os, før de forlader nogen negativ eller neutral feedback.Vi vil gøre vores bedste for at løse problemer og gøre dig tilfreds.Tak for at kontakte gamesalor!

  RM14155112701958239


  Produkt Anmeldelse *
  Kvalitet
  Pris
  Gem

  Relaterede varer

  Forbindelse

  Kanye CPFM.XYZ arabisk Logo Brun Hættetrøje Hætteklædte Mænd Kvinder 1:1 af høj kvalitet CPFM.XYZ Pullover

  Bemærker, at Det er Kinesiske størrelse, der er mindre end EU/USA-størrelse.Vælg den mest hensigtsmæssige størrelse i henhold billedet!Tak!Hvis du ikke kan forstå størrelsen ,bedes du cantact med mig!Størrelsen Meddelelse: husk at tjekke størrelsen måling chart før du bestiller, kan Du læse vores Asien Størrelse tabel omhyggeligt.Det er MINDRE end EU/US størrelse!På grund af forskellige produktionsbedrifterne partier ,der kan
 • kr251.99
 • kr273.88
 • Forbindelse

  Efteråret Mænd Hættetrøjer Sweatshirts Nye Slanke og Tykke Pullover til Mandlige Diagonal Lynlås Hættetrøje Sweatshirt

  Størrelse Chart At beskrive produktet størrelser, herunder forskellige Varenumre' forskellige størrelser. Funktioner Beskrive produktets samlede funktioner og eksklusive specifikationer, herunder materialer.
 • kr73.30
 • kr146.60